NoviceZabava

Dobrodelost bo tudi letos velik gradnik Ftrgatve

V petek, 18. novembra 2022, Klub mariborskih študentov že šesto leto organizira dogodek poln adrenalina, zabave in dorodelnosti - Ftrgatev. Tokrat bodo sredstva zbirali za Jana in Nika, dvojčka s cerebralno paralizo.

Skromnost je vrednota velikih ljudi, dobrodelnost pa preprosto začutiš. Sami se vsak dan trudimo, da delamo dobro, saj verjamemo, da se z dobrimi dejanji delajo tudi dobri dnevi in trenutki, ki jih ne bomo pozabili. Dobrodelnost je velik del Kluba mariborskih študentov in jo želimo tudi večkrat izpostaviti ter ljudem pokazati načine, kako smo Mariborčani lahko skupaj dobrodelni.

V petek, 18. novembra 2022, bo Klub mariborskih študentov znova poskrbel za nepozaben dan. V popoldanskem delu dneva se boste ob Sk8 Contestu (tekmovanju) v dvorani ŠTUK srečali z veliko dozo adrenalina in športnega duha. Zvečer pa boste lahko v družbi skupin Siddharta, S.A.R.S. in Koala Voice, praznovali svojo ftrganost in stopili izven cone udobja. Ftrgatev pa bo tudi letos imela dobrodelno noto. Denar bomo zbirali s prodajo pijače Radgonskih goric in Radenske. Za vse, ki bi pa raje prispevali na drugačen način, pa bomo za simbolično ceno ponudili hiter prigrizek iz Mariboxa – kokice.

ftrgatev
Jan in Nik s svojo družino.

Zavedamo se, da je v Sloveniji veliko ljudi, ki potrebujejo pomoč. Vendar smo tudi tokrat iskali lokalno osebo ali družino. Dvojčka Jan in Nik Hajnc iz okolice Sladkega Vrha imata zaradi prezgodnjega rojstva cerebralno paralizo. Upamo, da bodo pridobljena sredstva na Ftrgatvi pripomogla pri plačilu dodatnih terapij za Jana in Nika in pri nakupu opreme za njun vsakdan.

Klub mariborskih študentov Ftrgatev letos prireja že šesto leto zapored, in tudi tokrat bomo poskrbeli, da bo 18. november nepozaben dan!

Klub mariborskih študentov
Klub mariborskih študentov

Sorodni članki

Back to top button