Zabava

Tudi letos bo Ftrgatev poskrbela za totalno doživetje

Čez dober mesec bo športna dvorana UŠC ponovno postala prizorišče že šeste Ftrgatve. Letos praznik ˝ta ftrganih˝ praznujemo v petek, 18. novembra, ko se bodo ponovno zbrali vsi študenti, mladi in mladi po srcu ter za eno večer pobegnili oviram vsakdanjega življenja.

Tudi letos je Klub mariborskih študentov poskrbel, da bodo nastopajoče zasedbe v Maribor pripeljale nepozaben in edinstven večer. Za en dan, na Ftrgatev, boste vsi obiskovalci pozabili na skrbi, ovire, s katerimi se srečujete in doživeli nepozabno izkušnjo. Zapeljali vas bodo v adrenalinsko popoldne in večerno ekstazo odličnih izvajalcev.

Tudi to leto bo pester glasbeni program navdušil vse obiskovalce mlajših in starejših generacij. Letošnji oder bo gostil legendarno skupino Siddharta, ki nam bo pokazala, kaj pomeni adrenalin. Znova bomo plesali na etnične, pop rock, hip hop, reggea ritme srbske zasedbe S.A.R.S in zasavski četverec Koala Voice, ki ustvarja vesel, brezskrben disco punk rock. Smo vas že navdušili?

Večerno dogajanje bodo popestrili tudi nastopi treh DJ-ev, ki se vzpenjajo visoko po lestvici lokalnih izvajalcev. Na odru bodo z nami DJ Mattias, producent, DJ in stalnica na Ftrgatvi! Večer pa bosta zaključila UnibuU in Doublez.

Že šesta Ftrgatev, ki bo, 18. novembra 2022, bo poskrbela za nepozabno izkušnjo in odličen glasbeni večer. Karte gredo v prodajo v ponedeljek, 17. oktobra, čimprej si zagotovi svojo v Pisarni, na Štuku ali na Eventimovih prodajnih mestih.

Pridite in si oddahnite od vsakdanjih skrbi. Tako smo se recimo imeli lani.

Klub Mariborskih študentov
Klub Mariborskih študentov

Sorodni članki

Back to top button