Zabava

Ftrgatev letos dobrodelna za malega Gala

V petek, 8. novembra 2019, Klub mariborskih študentov (KMŠ), že četrto leto zapored organizira dan poln adrenalina, zabave in dobrodelnosti. Ftrgatev. Tokrat bomo s pomočjo vinske kleti Radgonskih goric in Mariboxa zbirali denarna sredstva za šestletnega Gala iz Dupleka.

Skromnost je vrednota velikih ljudi. Dobrodelnost pa preprosto začutiš. Vsi se vsak dan trudimo delati dobro in verjamemo, da z dobrimi dejanji pridejo tudi dobri dnevi in trenutki, ki jih ne bomo pozabili. Dobrodelnost je velik del KMŠ, zato jo tudi večkrat izpostavijo in ljudem pokažejo načine, kako smo Mariborčani lahko skupaj dobrodelni.

Ftrgatev bo tudi letos v dvorani ŠTUK s Sk8 tekmovanjem poskrbela za veliko dozo adrenalina. Zvečer pa boš lahko užival v družbi Vlada Kreslina, skupine S.A.R.S. in Mi2.

Ftrgatev 2019, Maribor, kmš, dobrodelni, S.A.R.S.,
Vlado Kreslin, S.A.R.S. in MI2 bodo poskrbeli za vrhunski večer. (Ftrgatev 2017)

Ftrgatev imela tudi dobrodelno noto. Denar bodo zbirali s pomočjo kleti Radgonske gorice, ki bodo prispevali vino za prodajo dobrodelnih špricerjev. Za vse tiste, ki pa bi raje prispevali na drugačen način, bodo za simbolično ceno ponudili tudi hiter prigrizek iz Mariboxa – kokice.

KMŠ se zaveda, da je v Sloveniji veliko ljudi, ki potrebujejo pomoč. V preteklem mesecu se je že veliko pisalo o šestletnemu Galu iz Zgornjega Dupleka, ki ima redko prirojeno deformacijo obeh rok in nujno potrebuje operacijo. Deformacija kosti mu namreč onemogoča opravljanje vsakdanjih opravil, kot je pisanje, oblačenje ali premikanje rok. Pridobljena sredstva na Ftrgatvi bodo vsaj nekoliko pripomogla k zastavljeni denarni vsoti, ki je potrebna za operacijo in okrevanje Gala.

KMŠ Ftrgatev letos prireja že četrto leto zapored in tudi tokrat bodo poskrbeli, da bo 8. november nepozaben večer!

 

Klub mariborskih študentov – KMŠ
arhiv DOSTOP.si
ikona snemalec Klub mariborskih študentov – KMŠ – Ftrgatev

Sorodni članki

Back to top button