Potovanje

Potniki informacije zbirajo v KLM baru

Letališče s KLM hologramskim barom, ki povezuje ljudi

Kaj, če bi si potniki pred vkrcanjem na letalo lahko iz oči v oči izmenjali nasvete s potniki, ki potujejo v nasprotno smer?

KLM Royal Dutch Airlines je zasnoval bar, kjer se potniki lahko srečajo in si izmenjajo koristne nasvete. S kampanjo »Vzletni nasveti« so januarja začeli v ZDA, Združenem kraljestvu, Braziliji, na Švedskem, Norveškem in Danskem. Popotniki lahko preko povezave v živo iz oči v oči klepetajo s hologrami ostalih potnikov.

.

To je najboljši način za pridobivanje lokalnih nasvetov za potovanja. Še bolj zanimivo pa je to, da je to najboljši način za deljenje resničnih kulturnih izkušenj in uvidov. S pomočjo »Vzletnih nasvetov« se lahko med seboj pogovarjajo potniki, ki bodo na svojem potovanju obiskali letališče v Oslu, Amsterdamu in Riu de Janeiru. To so tujci, ki se sicer nikdar ne bi spoznali.

Hologramski bar v resničnem času ljudi poveže s projekcijo na letališče na drugem koncu sveta. Da bi KLM z »Vzletnimi nasveti« dosegel kar najširše občinstvo, so posneli pogovore med potniki, ki so potovali v nasprotne smeri. Najtoplejše trenutke pa so združili tudi v kratek film.

 

IPPR / PK
KLM
ikona snemalec Fırat Yıldız

 

Tagi

Uredništvo DOSTOP.si

Administrator portala DOSTOP.si.

Sorodni članki

Back to top button
Close
Close