Potovanje

Potniki informacije zbirajo v KLM baru

Letališče s KLM hologramskim barom, ki povezuje ljudi

Kaj, če bi si potniki pred vkrcanjem na letalo lahko iz oči v oči izmenjali nasvete s potniki, ki potujejo v nasprotno smer?

KLM Royal Dutch Airlines je zasnoval bar, kjer se potniki lahko srečajo in si izmenjajo koristne nasvete. S kampanjo »Vzletni nasveti« so januarja začeli v ZDA, Združenem kraljestvu, Braziliji, na Švedskem, Norveškem in Danskem. Popotniki lahko preko povezave v živo iz oči v oči klepetajo s hologrami ostalih potnikov.

To je najboljši način za pridobivanje lokalnih nasvetov za potovanja. Še bolj zanimivo pa je to, da je to najboljši način za deljenje resničnih kulturnih izkušenj in uvidov. S pomočjo »Vzletnih nasvetov« se lahko med seboj pogovarjajo potniki, ki bodo na svojem potovanju obiskali letališče v Oslu, Amsterdamu in Riu de Janeiru. To so tujci, ki se sicer nikdar ne bi spoznali.

Hologramski bar v resničnem času ljudi poveže s projekcijo na letališče na drugem koncu sveta. Da bi KLM z »Vzletnimi nasveti« dosegel kar najširše občinstvo, so posneli pogovore med potniki, ki so potovali v nasprotne smeri. Najtoplejše trenutke pa so združili tudi v kratek film.

 

IPPR / PK
KLM
ikona snemalec Fırat Yıldız

 

Sorodni članki

Back to top button