Zabava

5 zabavnih erotičnih romanov za pester, a sproščujoč večer

Če se ti je zahotelo enega pravega sproščujočega večera, ti lahko pomagamo. Preveri nekaj predlogov erotičnih romanov, ki ti bodo zagotovo popestrili običajen večer.

Zahvaljujoč skupnosti ljubiteljev knjig na TikToku, imenovani BookTok, dandanes ne manjka erotičnih romanov, ki so postali popolnoma mainstream. Bralci, zlasti ljubitelji pikantnih zgodb, so na platformi delili svoje nove najljubše knjige in ustvarili pravo pikantno skupnost. Če je BookTokova obsedenost z vročim kaj dokazala, je dokazala to, da je prebiranje več sto strani seksi proze zabavno in da se tega ni treba sramovati. Da bodo tvoji večeri sproščujoče obarvani, predlagamo nekaj erotičnih uspešnic.

Pokliči me po svojem imenu (Call Me By Your Name), André Aciman

Pokliči me po svojem imenu je veliko več kot “erotični roman” (čeprav je v njem veliko erotike, seveda). To je zgodba o odraščanju, polna čudovite proze. Poleg tega pa je tudi razmislek o vsestranski moči ljubezni in privlačnosti. Film je sicer odličen, ampak knjiga pa je mojstrovina.

Vojvoda in jaz (The Duke and I), Julia Quinn

Pri Netflixovi seriji Bridgerton je bilo verjetno najboljše to, da se je začela kot bujno, nedolžno potepanje po posestvih in visoki družbi ter zgodba o poročenih moških in ženskah, nato pa se je iznenada zgodil BUM! Nekaj najbolj hudih seksualnih prizorov, kar smo jih kadarkoli videli na televiziji. Zakaj torej ne bi prebral serije knjig Bridgerton, ki so navdihnile te prizore. Vojvoda in jaz je zgodba o naivni mladenki, ki se poroči z burnim vojvodo. Sledi … uh, marsikaj.

Tujka (Outlander), Diana Gabaldon

Če si mislil, da je bila serija Outlander seksi, nimaš pojma, kaj te čaka. Roman Tujka govori o medicinski sestri, ki potuje skozi čas in se znajde na Škotskem v 18. stoletju, kjer se zaljubi v pravega Škota. Aja, prav tako je poročena, njen mož pa živi v prihodnosti.

Neon Gods, Katee Robert

Če si bil v otroštvu obseden z grško mitologijo (krivim serijo Percy Jackson), je to veliko bolj odrasel način, da si jo privoščiš. Katee Robert, ki piše nekatere od BookTokovih najljubših fantazijskih romanov, se v knjigi Neon Gods loti mita o Hadu in Perzofoni. Knjiga na sodoben način prikazuje ljubezensko zgodbo boga podzemlja in boginje pomladi ter dodaja veliko seksa, kar pomeni, da jo lahko takoj dodaš na svoj wishlist erotičnih romanov.

Twisted Love, Ann Huang

Če ima knjiga v opisu opozorilo o vsebini, veš, da bo res vroča. Ta zgodba spremlja Alexa, super vročega modela s tragično preteklostjo. Edina stvar, ki lahko odtaja njegovo ledeno srce, je sestra njegovega najboljšega prijatelja, Ava. Ta romantična zgodba ima vse značilnosti klasične opolzke romance: moralno spornega moškega glavnega junaka, prizor deljenja postelje in kliše nasprotnega privlačenja.

DOSTOP.si / MB
Unsplash, Instagram

Sorodni članki

Back to top button