GlasbaZabava

Uvodno predavanje iz zabave

Sprejem brucev kot se spodobi za Štuk – z zabavo, ki si jo bomo zapomnili.

Študijsko leto se je začelo. Bruci so v prvih dnevih prejeli ogromno novih informacij, ki so nekatere precej zmedle. Scufan torek na Štuku jim je predal precej jasno sporočilo. Pokazal jim je, kako se v Mariboru zabava ob torkih. In kako težko je v sredo zjutraj na faks.

Otvoritev študentskih torkov je minila tako kot se za torke spodobi. Z nepozabno zabavo, dobrim brizgancem, odlično glasbo in težkimi glavami naslednje jutro. Dogajanje pred Štukom se je pričelo že popoldan. Terasa se je napolnila, špriCar je do desetih zvečer stal samo 0,60 centov.

ŠpriCar po polovični ceni je bil odlično darilo za nove bruce.

Bolj kot se je torek bližal sredi, bolj se je dogajanje stopnjevalo. V Štukovi kavarni je z novimi uspešnicami in hiti za zabavo skrbel DJ. V nabito polni kavarni so se študenti ob vsem znanih pesmih vrteli po plesišču. Še bolj nabito s pozitivno energijo je bilo v dvorani.

Koncert so otvorili Fed Horses. Gre za odlično skupino, ki je leta 2014 prav na odru Štuka osvojila laskavi naziv zmagovalcev natečaja Šourock. Po tem, ko so osvojili sceno študentskih in dijaških skupin, so poslušalce navdušili s hiti, kot so Down, Sober in Gifts. Letos so naredili korak dlje in izdali album Sinner. Istoimenski pesmi lahko prisluhneš tudi v videu, ki smo ga pripravili na Scufanem torku.

Starejši so mlajše naučili, kako se zabava na Štuku. |

Fed Horses in Nude so poskrbeli za odlično glasbo in željo po plesu. |
Več slik najdeš na Facbook strani DOSTOP.si  |

  Fed Horses so pripravili odličen, dinamičen uvod v dogajanje. Okoli polnoči, ko se je večina obiskovalcev iz kavarne preselila v dvorano, so na oder stopili nekoliko starejši Nude. Skupina je nastala že leta 1993 in odigrala nešteto nastopov po vsej Sloveniji. Z njihovimi največjimi hiti so še tiste najbolj sramežljive pripravili do plesanja.

  To je bil prvi torek v seriji torkov, ki še sledijo, Če rečemo, da se po prvem študentskem torku pozna celo leto, potem nas čaka vrhunsko leto zabav.

   

  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGNina Katarina BRAČKO
  https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Nejc VEHOVEC
  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGMiha HORVAT

  Oceni članek

  Hvala!

  User Rating: 5 ( 2 votes)

  Sorodni članki

  Preberi še
  Close
  Back to top button