FotoGlasbaVideoZabava

Big Foot Mama na Štuk prinesla zimo

Na zadnjem študentskem torku v letu 2018 so nastopili King Foo in Big Foot Mama.

Ob zaključku koledarskega leta 2018 je Štuk pokal po šivih, dva odlična banda pa sta tresla dvorano.

Vsako dobro leto se mora tudi dobro končati. 2018 je bilo ob študentskih torkih odbito, pestro, nabito polno, zabavno, glasbeno obarvano in zagotovo nepozabno, zato je Oddelek za interesne dejavnosti ŠOUM poskrbel, da je bil tudi zaključek leta na mestu. Za konec so pripravili zdaj že tradicionalni Winter is coming koncert, na katerem pa sta letos nastopila dva odlična rock banda: King Foo in Big Foot Mama.

Ker v predbožičnem času ne gre brez daril, so se na Oddelku za interesne dejavnosti še posebej potrudili in za obiskovalce pripravili lično zavita presenečenja. Pred koncertom je ob vstopu v Štuk vsak dobil dva kupončka za pijačo dobrodošlice in darilce, sestavljeno iz osvežilnih bombončkov in strgala za led. V stilu zime torej, ki se uradno še ni začela in komaj prihaja, neuradno pa se je že začela saj smo že prejšnji teden dočakali snežno pošiljko.

Na Štukov oder so nekaj pred enajsto stopili King Foo, ki smo jih v 2018 lahko videli tudi na Lampiončkih. Skupina, ki igra poprock in funk oziroma fusion, je s svojo neverjetno energijo in nastopom poskrbela, da nobenega ni zeblo. Najprej so začeli z odličnimi priredbami drugih pesmi, kot so npr. Michael Jacksonov Thriller, popularno No Roots in tradicionalno makedonsko Jovano, Jovanke, nato pa nadaljevali z avtorskimi komadi Začaraj me, Wild ride, Let the night fall, Blues in drugimi. Celoten koncert so tudi posneli, da si ga bodo lahko ljudje ogledali preko platforme Youtube, namignili pa, da bi lahko prav na Štuku nastal videospot za pesem Blues.

| Člani oddelka za interesne dejavnosti ŠOUM so delili majhna darilca.
| Najprej so nastopili King Foo, ki so z noro energijo zažigali na odru.

| Big Foot Mama so nastopili nekaj čez polnoč, ko je bila dvorana že nabito polna.
| Gneča ni nikogar posebej motila.

  Čez dobro uro, ko je dvorana že resnično pokala po šivih, pred garderobo pa je čakala še dolga vrsta obiskovalcev, so začeli igrati tudi Big Foot Mama. Stari znanci mariborskih in tudi Štukovega odra na zadnjo študentsko zabavo 2018 niso privabili le študentov, ampak pisano množico različnih generacij. Vsi so se zabavali in prepevali ob  hitih kot so Mala Nimfomanka, Led s Severa, Vrn se k men, Črn Tulipan … Zaradi odličnega koncerta gneča v dvorani obiskovalcev ni kaj veliko motila, brez težav so skakali, peli, plesali in uživali ob komadih Big Foot Mame.

  S koncertom dveh izvrstnih bandov se je tako zaključilo še eno koledarsko leto odštekanih ŠOUM-ovih zabav. Oddelek za interesne dejavnosti obljublja, da bo sezona zabav naslednje leto vsaj ali pa celo še bolj zabavna, utrgana in študentska, kot je bila letos. Mi se že veselimo!

   

  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGUrška KUR
  https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660Vid JERČIČ
  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGMiha HORVAT

  Sorodni članki

  Back to top button