KulskoZabava

Nekaj preprostih last minute kostumov za noč čarovnic

Ali veš, da lahko narediš neverjetne in preproste kostume za noč čarovnic iz predmetov, ki jih že imaš doma? Tako je, predstavljamo ti nekaj preprostih kostumov, ki bodo poživeli tvojo zadnjo oktobrsko noč. Najboljši del pa je, da jih lahko narediš hitro, kadarkoli in kjerkoli!

Noč čarovnic ni prava noč čarovnic brez norih kostumov, ki prebudijo skrito pošast v tebi ter oživijo in poživijo tvojo noč. Toda včasih se ti čarovničina metla preprosto izmuzne. Takrat se pojavi problem: kaj bi oblekel/-a? Nastopil je čas za prebujanje umetniške plati! Dobre kostume lahko ustvariš že s pripomočki, ki se nahajajo v tvoji hiši ali stanovanju.

Roza hiša, roza avto, roza Barbie!

Tvoje življenje se vsekakor ne vrti okoli noči čarovnic (kot je razvidno iz tvojega iskanja kostumov za noč čarovnic ob zadnjem hipu), a vseeno lahko 31. oktober preživiš v čaru. Si razmišljala, da bi se oblekla v ikonično obleko najbolj vročega filma leta? Če resice v zahodnem slogu niso tvoja stvar, ti bo sigurno ustrezalo vse, kar je rožnato. Torej, kje boš začela?

Mario Kart kostum za noč čarovnic

Ta last minute kostum je primeren tako zate, kakor tudi za vse tvoje prijatelje. Gokarte preprosto naredite/-iš iz nekaj kartona, lepila, vrvice in barve. Nato potrebujete/-eš le še lažne brke, klobuke in srajce živih barv, da pokažete/-eš kateri lik ste/si.

Čokoladno in sladko – M&M

Se spomniš, ko si bil/-a majhen/-a in je bila najljubša barva pomemben del tvoje identitete? No, noč čarovnic je povezana z nostalgijo (in sladkarijami), zato je čas, da obudiš svojo ljubezen do zelene, vijolične, rdeče, modre, oranžne ali rumene. Preprosto, nadeni si majico svoje najljubše barve in v zadnjem trenutku sestavi kostum za noč čarovnic svojih sladkih sanj. Tudi izrez »m«, pripet na barvno majico, bo lep dodatek.

Starry, starry night!

Sploh ti ni treba biti nadarjen/-a, da za noč čarovnic postaneš umetniški genij. Potrebuješ le eno stvar! No, ali pa je ne potrebuješ – govorimo seveda o slavnem odrezanem ušesu Van Gogha! Preko nalepiš povoj ali zloženo papirnato brisačo. Če želiš stvari dvigniti na višjo raven, si nadeni oranžno lasuljo in brado, v roke vzemi čopič in obleci srajco »Zvezdna noč«.

Možje v črnem? Zakaj pa ne!

S tem kostumom nikakor ne moreš zgrešiti, saj je preprosto predobro poznan. Še bolje, ta kostum je zelo enostaven. Če se odpravljaš na zabavo za noč čarovnic ali parado naravnost iz službe – samo uredi svojo kravato, nadeni črna sončna očala in poskrbi, da imaš v jakni svoj Neuralyzer za brisanje spomina. Saj veš, za vsak primer, če doživiš kakšne strašne dogodke za noč čarovnic!

Seveda se za noč čarovnic lahko oblečeš še v številne druge maske, ki ne zahtevajo veliko truda in časa. Preprosto prebrskaj omaro in najdi majico, potem pa razmisli, kaj bi lahko oblekel/-a poleg. Lahko bi rekli kar easy peasy lemon squesy!

DOSTOP.si / IK
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button