GlasbaKulskoOglasno SporočiloZabava

Bi šel na festival Sziget? In to kar zastonj? Beri naprej …

Kaj počneš avgusta? Si želiš v živo videti Billie Eilish, Davida Guetto, Imagine Dragons in druga velika glasbena imena? Vzajemna te pelje na festival Sziget, kjer te čaka kar 6 norih festivalskih dni.

6 dni glasbene zabave

Sziget je eden največjih glasbenih in kulturnih festivalov v Evropi, ki povrhu vsega poteka še čisto blizu Slovenije. Z le nekaj sreče se lahko vseh 6 dni festivala udeležiš popolnoma zastonj. Kaj ti torej še preprečuje, da zabookiraš čas med 10. in 15. avgustom za Sziget?

Nič – no, nekaj klikov za sodelovanje v nagradni igri za Sziget izkušnjo s frendi, ki jo organizira Vzajemna.

Kaj me čaka na Szigetu?

Vzajemna tebi in tvojim prijateljem poleg koncertov Billie Eillish, Imagine Dragons, Lorde, Nialla Horana, Yungblooda in drugih časti all-inclusive doživetje:

  • 4x 6-dnevno karto za festival Sziget,
  • nočitve v že postavljenem šotoru na lokaciji festivala,
  • prevoz do Budimpešte in nazaj.

Če pa ti ne uspe priti do glavne nagrade, lahko osvojiš še:

  • 1x prenosnik Lenovo IdeaPad 3,
  • 1x pametni telefon Apple iPhone 11 64 GB black,
  • 5x zavarovanje za tujino,
  • 5x promocijski paket Ni panike.

Kako torej sodelujem?

Za sodelovanje v nagradni igri za Sziget izkušnjo s frendi moraš biti star med 18 in 30 let, se včlaniti v brezplačen program Varuh zdravja in dati soglasje za neposredno trženje.

Kot nov član dobiš še hudo majico Ni panike, kar 40 EUR dobroimetja za ostala zavarovanja Vzajemne, 10 % popust v Dentalnem centru Varuh zdravja in še 10 % popusta na Zavarovanje za tujino Multitrip, ki ti bo na Szigetu zagotovo prav prišel. Poleg tega pa dobiš tudi dostop do portala Ni panike!

Portal Ni panike je zakladnica ekskluzivnih vsebin za mlade, ki omogoča dostop do:

  • intervjujev z najbolj zanimivimi Slovenci,
  • člankov in videov s področja kulinarike, mode, financ in še mnogo več. Odlične vsebine Bita Severja, Andreja Škrabe, Eve Peternelj bodo kmalu dopolnili še nekateri drugi!

Kaj še čakaš? Včlani se v program Varuh zdravja in pelji svojo družbo na najboljše doživetje tega poletja! Več informacij lahko najdeš tukaj.

Vzajemna
Vzajemna

Sorodni članki

Back to top button