Izobraževanje

PR teater: 11. izvedba študentske konference bo na temo PRebujenje

Tudi letos člani študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi organizirajo že 11. konferenco za odnose z javnostmi, ki bo letos potekala 18. novembra v virtualni podobi.

Največja študentska konferenca za odnose z javnostmi poznana kot PR teater je odlična priložnost za nadgrajevanje znanja. S strani strokovnjakov na PR področju pa lahko udeleženci spoznajo nove trende in pridobijo nove izkušnje. Je odlična priložnost za vse nadobudne mlade, ki se želijo izpopolniti na tem področju. Z udeležbo pa lahko naberejo nove stike, tako med vrstniki kot med strokovnjaki.

Tema letošnjega PR teatra je PRebujenje, saj razumejo, da so v hitro spreminjajočem se svetu edina konstanta spremembe. Udeležencem želijo pomagati, da v sebi prebudijo še neodkrite potenciale ter z njimi presežejo obstoječe meje. Geslo letošnje konference je pokaži strast, povzroči spremembe. S tem geslom želijo vzpodbuditi udeležence, da stopijo v korak z razvojem. Poleg tega želijo, da se pridružijo renesansi komuniciranja, ki temelji na razumevanju in iskanju alternativnih pristopov.

Za več informacij se lahko obrnete na družbena omrežja Facebook in Instagram, pa tudi na spletno stran PR teater, kjer lahko izveste več o programu in samem poteku letošnjega PR teatra.

 

Laura LAVRIČ CASCIO
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button