Zdravje

Študenti za študente: 30-dnevni izziv za duševno zdravje

Ali si pripravljen, da stopiš iz svoje cone udobja, odkriješ svoje mnoge sposobnosti, pridobiš znanje za osebno rast in izboljšanje svojega duševnega zdravja? Sodeluj v 30-dnevnem izzivu za duševno zdravje!

Pod okriljem študentk več fakultet (UL Teološka fakulteta, UL Pedagoška fakulteta, Fakultete za uporabne družbene študije in UM Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko) je nastal projekt, ki naslavlja duševno zdravje študentov: 30-dnevni izziv za duševno zdravje

Izziv je namenjen vsem mladostnikom in študentom, ki si želijo okrepiti svoje duševno zdravje.

Vsak dan od 16. aprila 2023 do 15. maja 2023 bodo na Facebook strani dogodka 30-dnevni izziv za duševno zdravje objavljali delovne liste, ki si jih lahko shraniš, natisneš ali obdržiš v digitalni obliki. Delovni zvezek je zasnovan kot tedenski urnik za obdobje štirih tednov. Cilj je, da izpolniš vse delovne liste in opraviš vse vaje.

Ker se naše duševno zdravje kaže na veliko različnih načinov, delovni zvezek 30-dnevni izziv: Izboljšaj svoje duševno zdravje k obravnavi duševnega zdravja pristopa celsotno – preko spoznavanja 5 stebrov duševnega zdravja. 

Sodeluj in zadeni nagrado

Sodeluj v glavnem izdelku projekta: 30-dnevnem izzivu za duševno zdravje!  Izzivi bodo potekali na sledeče teme:

  • ponedeljek: KDO SEM?
  • torek: ČUSTVENO ZDRAVJE,
  • sreda: TELESNO ZDRAVJE,
  • četrtek: KOGNITIVNO ZDRAVJE,
  • petek: DUHOVNO ZDRAVJE.

Za vse, ki bodo opravljali izziv, so pripravili tudi nagradno igro z zanimivo nagrado. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri so:

  • sledi Instagram ali Facebook profilu dogodka.
  • Na vsakem delovnem listu delovnega zvezka se skriva črka, ki se razlikuje od ostalih črk. Črke si označuj ali zapisuj in ob koncu uspešno opravljenega 30-dnevnega izziva (15. maja) spremljaj družbena omrežja projekta, kamor boš po vrsti zapisal črke, ki si jih našel.

Delovni zvezek bo po koncu izziva na voljo tudi v celoti, za prenos in prosto uporabo.

Študenti za študente
Študenti za študente

Sorodni članki

Back to top button