Kultura

Po sedmih letih prihaja nov del animirane akcijske komedije Jaz, baraba 4

Po sedmih letih se vrača eden najljubših superzlobnežev Gru, ki je postal agent Lige proti zlobnežem, v razburljivo in drzno novo poglavje studia Illumination v animirano akcijsko komedijo Jaz, baraba 4.

Na voljo je že prvi napovednik, animirana akcijska komedija Jaz, baraba 4 pa na redni spored v kinematografe prihaja 8. avgusta 2024.

O zgodbi

Po fenomenu uspešnice Minioni: Grujen vzpon iz leta 2022, ki je po svetu zaslužila skoraj milijardo dolarjev, največja svetovna animirana franšiza v zgodovini zdaj pričenja novo poglavje.

Gru (nominiranec za oskarja Steve Carrell), Lucy (nominiranka za oskarja Kristen Wiig) in njune hčerkeMargo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) in Agnes (Madison Polan) pozdravijo novega družinskega člana Gruja mlajšega, ki namerava mučiti svojega očeta. Gru se sooči z novim sovražnikom Maximom Le Malom (dobitnik emmyja Will Ferrell) in njegovim usodnim dekletom Valentino (nominiranka za emmyja Sofia Vergara), družina pa bo morala bežati.

Animirana akcijska komedija vključuje nove like, ki so jim glas posodili Joey King (Hiter kot strel), dobitnik emmyja Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) in Chloe Fineman (Saturday Night Live). Pierre Coffin se vrača z ikoničnim glasom Minionov in nominiranec za oskarja Steve Coogan kot Silas Ramsbottom.

Animirano komedijo, polno neprestane akcije in subverzivnega humorja, značilnega za Illumination, je režiral soustvarjalec Minionov, nominiranec za oskarja Chris Renaud (Jaz, Baraba, Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov), produciral pa ga je vizionarski ustanovitelj in izvršni direktor studia Illumination Chris Meledandri ter Brett Hoffman (izvršni producent filmov Brata Super Mario film in Minioni: Grujen vzpon). Film je sorežiral Patrick Delage (režiser animacij Zapoj 2 in Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2), scenarij pa sta napisala z emmyjem nagrajeni ustvarjalec serije White Lotus Mike White in scenarist vseh animiranih filmov Jaz, Barbara Ken Daurio.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button