Kultura

Into The Badlands – epski in zelo čustven zaključek serije

Kmalu se bomo poslovili od kultne serije borilnih veščin Into The Badlands, ki je marsikomu popestrila številne večere in ga morda celo navdušila nad borilnimi veščinami.

V tretji sezoni serije Into The Badlands se bo v 16 epizodah zvrstilo kar 40 nepozabnih bojev. Boje so snemali devet mesecev in so zahtevali 120 snemalnih dni. Za koreografije bojev je poskrbel tudi priznan koreograf borilnih veščin, Master Dee Dee. Master Dee Dee je med drugim sodeloval tudi s Keanom Reevesom za film Matrica in Umo Thurman za film Kill Bill. Občudovanja vredne boje pa so poleg igralcev serije izvedli tudi vrhunski kaskaderji, saj je bilo praktično nemogoče, da bi vsako bitko posneli igralci sami.

Into The Badlands, AMC, serija, 3 sezona, zaključek
Ustvarjalci napovedujejo, da bo v zadnjih delih sezone serija postala še bolj krvava, boji pa še bolj brutalni. – Photo Credit: Aidan Monaghan/AMC

3. sezona bo vse bolj krvava

Ustvarjalci Into The Badlands napovedujejo, da bo v zadnjih delih sezone serija postala še bolj krvava. Boji pa še bolj brutalni. Pilgrimove zle namere postajajo namreč vse bolj očitne, zato morajo ostali prebivalci Badland-a stopiti skupaj, saj je to edini način, da preživijo. Sovražniki morajo tako kar naenkrat postati zavezniki, če želijo premagati zlo.

Into The Badlands, AMC, serija, 3 sezona, zaključek
Zadnja epizoda serije bo na kanalu AMC predvajana 13. maja ob 22.00. – Photo Credit: Aidan Monaghan/AMC

Zadnja epizoda serije bo na kanalu AMC predvajana 13. maja ob 22:00. Izvršni producent serije Al Gough je povedal, da zaključek serije ne bo puščal nobenih odprtih vprašanj. V zadnji epizodi lahko pa pričakujemo epski in izredno čustven konec.

 

ikona pisec PK / IPPR
ikona fotograf Aidan Monaghan/AMC

Sorodni članki

Back to top button