Delo

Postani Mladi podjetnik

Imaš željo odpreti svoje podjetje in si mlajši od 29 let?

Imaš zanimivo poslovno idejo, vendar potrebuješ začetni kapital in znanje? Te zanimajo poslovni nasveti iz prve roke? Bi rad spoznal uspešne podjetnike in možnosti za pridobitev 5000 evrov subvencije za ustanovitev svojega podjetja?

Na dogodku Postani Mladi podjetnik bo potekala predstavitev projekta ter rezultatov programa Mladi podjetniki 2017-2019. Gre za program, ki omogoča mladim do 29 let pridobitev 5000 evrov subvencije za samozaposlitev. Predstavljene bodo tudi uspešne podjetniške zgodbe udeležencev projekta.

Spoznal boš projekt Mladi podjetniki, ki ga razpisuje Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, sofinancirata pa Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj projekta je 300 bodočim mladim podjetnikom ponuditi priložnost za pridobitev podjetniškega znanja, ki jim bo olajšalo samostojno podjetniško pot. Preko dvanajstih brezplačnih delavnic in dodatnega 20-urnega individualnega mentorstva bodo udeleženci projekta pripravili podjetniški načrt za svoje novonastalo podjetje. Po uspešno zaključenem usposabljanju bo Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije iz sredstev Evropskega socialnega sklada podelil subvencijo za samozaposlitev v višini 5000 evrov.

Dogodek Postani Mladi podjetnik se bo odvil 19. septembra v Tehnološkem parku v Ljubljani

Do sedaj so izvedli že 7 usposabljanj, prihaja pa jih je še 17. Potekala bodo v Ljubljani, Kranju, Novi Gorici in Kopru do marca 2019. Če želiš pridobiti več informacij o projektu, procesu izbire, načinu prijave in izkušnjah udeležencev, ki so usposabljanje že zaključili, se prijavi na dogodek!

Na dogodku boš prav tako dobil idealno priložnost – poslušati predavanje Terese Córdove in Aleša Lisca, dveh strokovnjakov, ki bosta delila svoje podjetniško znanje, izkušnje in nasvete, kako stopiti na podjetniško pot.

Na dogodek se lahko prijaviš na naslednji povezavi. Za več informacij pa klikni tukaj.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGMladi podjetnik (vir)
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button