IzobraževanjeKulskoPriložnosti

Prijavi se na kulturno-umetniško kolonijo na EYE Brežice

Save the date! V koledar si zabeleži datume od 23. do 26. maja 2024 in pripiši: 4 dni druženja, medsebojne inspiracije, izmenjave idej o prihodnosti Evrope, interaktivnih delavnic, koncertov, kulturno-umetniških kolonij, novih poznanstev in in iiiin … Vse to in še veliko več je EYE Brežice, evropski mladinski dogodek, ki maja prihaja v Slovenijo.

Namen kulturno umetniških kolonij na EYE Brežice je, da skozi izbrani kanal skupaj z drugimi mladimi izraziš svoje predloge in ideje o Evropi, kot si jo želiš, ali pa opozoriš na kakšen izziv, s katerim se soočate mladi ali evropska skupnost kot taka.

V kolonijah se bo pod strokovnim mentorstvom prosto ustvarjalo na teme evropskega mladinskega dogodka, ki so demokracija, aktivna participacija, pravice, varnost, okolje, trajnost, svet, družba, delo, socialna vključenost, migracije, inovacije, izobraževanje, gospodarstvo, digitalizacija, kultura in zdravje.

Več o EYE Brežice lahko prebereš tukaj.

Katere kulturno-umetniške kolonije so na voljo?

Prijaviš se lahko na:

  • foto kolonijo,
  • grafiti kolonijo,
  • filmsko kolonijo,
  • kolonijo gledališča zatiranih,
  • kolonijo produkcije elektronske glasbe,
  • hip hop plesno kolonijo,
  • likovno kolonijo,
  • kolonijo improvizacijskega gledališča.

Vsaka kolonija ima omejeno število mest, zato pohiti s prijavo! Več o posameznih kolonijah najdeš tukaj.

Organizatorji častijo nočitve, prehrano in kotizacijo za udeležbo! Prijava je odprta do 12. aprila 2024 na spletni strani.

Prijava na kulturno-umetniške kolonije = prijava na EYE Brežice?

Program ti omogoča sodelovanje ALI na kulturno-umetniških kolonijah ALI osrednjih aktivnostih. Kolonije bodo potekale vzporedno z osrednjim programom EYE Brežice in bodo s tem združene v soboto, 25. maja 2024, popoldan v okviru predstavitev produkcij vsem udeleženim.

Prijave na na osrednji program še niso odprte, bodo pa kmalu, zato spremljaj spletno stran in družbena omrežja evropskega mladinskega dogodka.

Mlad.si
Mlad.si

Sorodni članki

Back to top button