Kultura

Prve fotografije Lady Gaga v vlogi Harley Queen v novem filmu Joker

Režiser Todd Phillips je razkril nekaj podrobnosti novega filma Joker: Folie a deux, ki je nadaljevanje uspešnice iz leta 2019. Tokrat bo z Joaquinom Phoenixom kot Jokerjem v vlogi Harley Quinn zaigrala Lady Gaga. Premiera je predvidena za 4. oktober 2024, piše filmska revija Deadline.

Režiser filma Joker: Folie a deux je v torek objavil fotografijo intimnega prizora med igralcema v vlogah Jokerja in Harley Quinn in dodal šaljiv zapis: “Srečno valentinovo.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

V filmu bodo poleg Joaquina Phoenixa in Lady Gaga po pisanju portala Deadline zaigrali še Catherine Keener, Brendan Gleeson in Zazie Beetz.

Lady Gaga bo vlogo Harley Quinn prevzela od Margot Robbie, ki je ta fantazijski lik upodobila v filmih Odredodpisanih in Pticeroparice. Ta je Lady Gaga že zaželela veliko sreče pri igranju. Kot je še dejala, je vesela, da je izgradila dovolj močan lik, ki ga bodo lahko prevzemale tudi druge igralke.

Podnaslov filma Folie a deux je francoski strokovni izraz za deljeno duševno motnjo – psihozo ali blodnjo, ki je skupna dvema ali več tesno povezanim ljudem.

Film Joker iz leta 2019 je v blagajne kinematografov po vsem svetu prinesel več kot milijardo dolarjev. Prejel je 12 nominacij za oskarja. Phoenix je kipec odnesel za najboljšo moško vlogo, film pa je prejel tudi oskarja za najboljšo izvirno glasbo.

Sorodni članki

Back to top button