KulskoZabava

Pust s prijatelji: 8 idej za kostume v paru ali skupini

Pust je že skoraj tu, ti in tvoji prijatelji pa še nimate ideje, kaj bi dali nase? No, ne iščite dalje. Tukaj je 8 predlogov za kostume v paru ali skupini.

Pust je že skoraj pred vrati in če še nimaš ideje za kostume, je zdaj zadnji čas, da nekaj najdeš. Zate, in za prijatelje ali partnerja. Tukaj je nekaj idej za vse, ki želite letošnji peti letni čas preživeti v duetu ali pa s prijatelji v skupinski maski.

Ken in Barbie

Film o Barbi prihaja, ljudje! Kopiraj oblačila Margot Robbie in Ryana Goslinga s fotografij s snemanja, ki so bile objavljene v začetku leta, in se približaj svojim najljubšim ikonam igrač iz 80. let.

Steve in Robin iz Stranger Things

Za letošnje pustovanje imaš na voljo več možnosti, ko gre za kostume Steva in Robin. Seveda so tu tudi ikonične uniforme Scoops Ahoy in njun poznejši videz v videoteki. V vsakem primeru je ta duet težko premagati.

Cher in Dionne iz Clueless

Obstaja še bolj ikonični duet? Stil Cher in Dionne je takoj postal klasika, obstaja pa veliko načinov, kako lahko svoj videz urediš v stilu filma Clueless. Če boš kot Cher, izberi karirasto mini krilo v rumeni barvi. Za Dionne pa lahko nosiš črno, belo in rdečo barvo. Zabaven klobuk je obvezen!

Friends mix and match

Saj veš, kako gre: če greš kot Rachel, moraš biti modno naravnan (v stilu devetdestih, seveda). Za Monico obleci krojeno jopico s kavbojkami ali belo srajco z gumbi, ki jo lahko zatlačiš v mom kavbojke. Pri Chanlderju ne gre brez vonenega brezrokavnika, Joey pa obleče vse, kar imaš verjetno že v omari. Če se vas pustovat odpravlja več, lahko vedno poljubno izbirate, kdo bo kateri Prijatelj.

Wayne’s World

Ključ do tega kultnega kostuma so črna kapa stila trucker, prevelika kvadratna črna očala in usklajena majica. Ne pozabi, da boš pesem Bohemian Rhapsody ponavljal vso noč.

Ghostbusterji

V tem primeru je nakup vnaprej pripravljenega kostuma Ghostbusterjev bolj smiseln kot lastna izdelava. Pri tem gre seveda ponoviti, da je kostum primeren za pare in za skupine.

Scooby Doo mix and match

Kostumi Scooby Doo nikoli ne gredo iz mode. Vijolično-zelena obleka Daphne je z razlogom prava izbira. Poskrbi le za bele škornje do kolen. Za Velmo je primerna oranžna barva in črna kvadratna očala. Bonus točke za rjavo lasuljo stila bob! Seveda pa, podobno kot pri Prijateljih, lahko večje skupine kombinirate, kdo bo kdo. Shaggy konec koncev potrebuje le zeleno majico.

Tekmovalci iz Squid Game

Pustna šema Squid Game je bila z našimi najljubšimi temno-zelenimi trenirkami velik hit že lansko leto. Seveda ne pozabi na obraz narisati umetne krvi in si omisliti novih belih športnih copat.

DOSTOP.si / MB
Instagram, Unsplash

Sorodni članki

Back to top button