Glasba

Razpis za KMŠ oder 2020

Tradicionalni projekt Kluba mariborskih študentov, KMŠ oder, bo tudi letos v sklopu Festivala Lent omogočal mladim glasbenikom popestritev poletnih večerov. Tudi letos se bo KMŠ oder nahajal na Dravski ulici, ki je ena izmed prvih ulic mariborske prestolnice.

Kmš oder, že od leta 2016, ponuja priložnost mladim glasbenikom, glasbenim skupinam in akustikom, da delijo svojo glasbo in popestrijo poletne večere. V preteklih letih je na odru nastopilo že veliko nadobudnih umetnikov in umetnic. Med njimi pa tudi nekaj uveljavljenih imen, kot so Emkej, Bilbi, Adi Smolar …

Prijava je možna samo še do 30. aprila 2020.

KMŠ oder je v preteklih letih dokazal, da ni več le zgodba in točka “prvič”, temveč mladim ponuja priložnost, da sežejo po zvezdah in uresničijo svoje sanje. Je “prostor brez strehe”, ki bi omejevala umetnike pri njihovem vzponu po stopničkah do neba.

Poletne večere bomo tudi letos na Dravski ulici preživljali ob ritmih akustične, džez, pop, rap in rock glasbe. Če je prav to področje tvojega ustvarjanja, si star do 30 let in prihajaš iz Štajerske ter si se oz. svojo skupino prepoznal v tem zapisu, se čimprej prijavi na razpis, ki ga najdeš na Facebook strani Kluba mariborskih študentov.

Tudi letos bodo obiskovalci izbirali glasbeno točko, ki jih bo najbolj navdušila. Ta bo izvajalcu dodelila 500 evrov za pomoč pri nadaljnji karieri.

 

Klub mariborskih študentov – KMŠ
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button