IzobraževanjePriložnosti

Razpis za najboljšega študenta UM za 2021/22 z višjim denarnim skladom

Univerza v Mariboru v sodelovanju s podjetjem GENERALI zavarovalnica d. d. tradicionalno objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2021/2022. Denarna nagrada za najboljšega študenta znaša 1000 evrov, za drugo mesto 600 evrov in za tretje mesto 400 evrov!

V skladu z družbeno odgovornostjo sta podjetji GENERALI zavarovalnica d. d. in Univerza v Mariboru pripravili Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2021/2022.

Sodelujoča partnerja se zavedata pomena izobraževanja, ki temelji na konkurenčnosti na trgu dela, zato želita s tradicionalnim razpisom, ki je letos izveden že deseto leto zapored, nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Na razpis se lahko prijavijo študenti UM, ki imajo v študijskem letu 2021/2021 status študenta UM in so redno napredovali ter v preteklih letih študija niso prejeli nagrade za najboljšega študenta UM. Kandidati pa morajo poleg zgoraj omenjenih meril upoštevati tudi to, da so vpisani v:

A: najmanj 3. letnik I. stopnje študijskih programov ali
B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali
C: v študijski program II. stopnje.

Kandidat lahko pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 12. 8. 2022, do 12. ure na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

NAGRADNI SKLAD: Izplačane nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru, ki za prvo mesto znaša 1000 evrov, za drugo mesto 600 evrov in tretje mesto 500 evrov.

Za morebitna dodatna vprašanja in informacije glede samega razpisa se lahko obrnite na studentskisvet@um.si.

UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button