Delo

Razpis: Zaposlijo mlade z izobrazbo športne smeri

Prijavijo se lahko tudi organizacije, ki imajo kandidate že izbrane

Objavljen je peti razpisni rok za prijavo na Javni razpis za izbor izvajalcev projektov »Mladi za mlade 2017-2021«. Priložnost za zaposlitev bodo dobili mladi do vključno 29 let z izobrazbo športne smeri (magistri športne vzgoje, magistri kineziologije) in mladinskim centrom.

Prijaviš se lahko do 8. maja, do 12.00.

Namen javnega razpisa je zagotavljanje spodbud, da se mladi brezposelni zaposlijo. Namenjen je predvsem iskalcem prve zaposlitve in brezposelnim mladim – diplomanti športne smeri, prijavljeni v evidenco brezposelnih oseb vsaj en mesec.

Prijavijo se lahko izobraževalne organizacije, ki že imajo izbrane kandidate. Zaposlitev, ki je krita v celoti, mladim omogoča pridobivanje praktičnih izkušenj in izboljšuje njihove zaposlitvene kompetence (nekaterim tudi opravljanje strokovnega izpita) in s tem boljše možnosti za nadaljnjo zaposlitev. V okviru zaposlitve mladi opravljajo 40 % neposrednega pedagoškega dela pod vodstvom mentorja in 60 % neposrednega pedagoškega dela samostojno. Poleg cilja pridobivanja delovnih izkušenj, razpis zasleduje tudi cilj razvoja gibalnih sposobnosti mladostnikov.

Kdo se lahko prijavi na razpis in vse ostale informacije povezane z razpisom najdete tukaj.

 

 mlad.si
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button