Delo

Europark odpira vse prodajalne in lokale

Nakupovalno središče Europark Maribor obvešča svoje obiskovalce, da v ponedeljek, 18. maja, ponovno odpira vse prodajalne in lokale. Obiskovalci lahko znova vse najdejo na enem mestu.

V skladu z modnimi smernicami lahko osvežijo svojo pomladno oziroma poletno garderobo, svoje najdražje lahko razveselijo z majhnimi pozornostmi, kot so rože, kos nakita, različne vrste čajev in dišave. V tem obdobju je marsikdo od obiskovalcev postal bolj pozoren na dober imunski sistem. Zato so dobrodošli tudi v prodajalnah s športno opremo in prehranskimi dopolnili. Prav tako so vabljeni, da posedijo v svojem priljubljenem lokalu, ne glede na vremenske razmere. V nakupovalnem središču pa so, v okviru poslovalnega časa, vsi obiskovalci kot vedno dobrodošli ob katerikoli uri.

Tudi skozi masko se lahko vidi nasmeh

V Europarku Maribor si še naprej prizadevajo, da nakupovanje ostane za vse obiskovalce varno in prijetno.

Na različnih mestih so poskrbeli za table in nalepke, ki opominjajo na varnostne in higienske predpise glede pravilnega umivanja in razkuževanja rok, upoštevanja varnostne razdalje (vsaj 1,5 m), nošenja zaščitnih mask, šalov ali rut in brezstičnega plačevanja. Seveda pa je vstop v nakupovalno središče dovoljen le obiskovalcem brez bolezenskih znakov.

Navodila za varno nakupovanje so navedena na spletni strani https://www.europark.si/sl/.

Zaposleni skrbijo za varnost in zdravje

Zaposleni skrbijo za poostreno dezinfekcijo površin, ki se jih obiskovalci najpogosteje dotikajo, in sicer pogosto in temeljito razkužujejo vse točke dotika. Predvsem kljuke, vrata, armature, tipkovnice bankomatov, omarice in ročaje nakupovalnih vozičkov. Posebna pozornost je namenjena dezinfekciji toaletnih prostorov, previjalnicama, sobi za dojenje, sediščem in otroškim vozičkom.

Ob vhodu v nakupovalno središče, posamezne prodajalne in lokale so na voljo razkužila. Ob izhodu iz nakupovalnega središča pa so postavljeni tudi koši za maske.

Nakupovalno središče bo od ponedeljka naprej poslovalo od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, v soboto od 8. do 21. ure, v nedeljo ne posluje*. Megamarket Interspar pa od ponedeljka do sobote od 8. do 21. ure.

*Za čas trajanja Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji z dne 13. 5. 2020.

 

 MB / IPPR
Europark Maribor

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button