Priložnosti

Reši vprašalnik in sodeluj za iPad Mini, iPhone SE ali AirPodse

Študentska organizacija Slovenije skupaj z Almo Mater Europaea, Pedagoškim inštitutom, Gospodarsko zbornico Slovenije in Kristiania University College sodeluje v projektu spodbujanja večje kompetentnosti skozi aktivno participacijo v visokem šolstvu.

Projekt Oblikovanje za povečano kompetentnost skozi aktivno participacijo v visokem šolstvu DECAP-HE sofinancira program Norveškega finančnega mehanizma 2014–2021. V ta namen so na ŠOS pripravili kratek vprašalnik, s katerim želijo ugotoviti, v kolikšni meri se v slovenskem visokem šolstvu udejanja aktivno sodelovanje študentov.

Nagradni vprašalnik lahko izpolniš na tej povezavi. Sodeluješ lahko za glavne nagrade iPad Mini + Apple Pencil, iPhone SE ali pa Apple AirPods. Podelili bodo pa še 30 praktičnih nagrad!

Projekt Oblikovanje za povečano kompetentnost skozi aktivno participacijo v visokem šolstvu / Designing for Enhanced Competence through Active Participation in Higher Education, je financiran s strani norveškega finančnega mehanizma Norvay Grants s strani Službe Vlade Republike Slovenija za razvoj in Evropsko kohezijsko politiko. V projektu sodelujejo Alma Mater Europaea – ECM, Pedagoški inštitut, Študentska organizacija Slovenije (ŠOS), Gospodarska zbornica Slovenije in Kristiania University College iz Norveške.

ŠOS
ŠOS

Sorodni članki

Back to top button