GlasbaNovice

Rihanna se vrača s soundtrackom za Black Panther: Wakanda Forever

S singlom Lift Me Up je pevka Rihanna končala svoj šestletni premor na glasbenem področju. Nazadnje je leta 2016 izdala album Anti, nato pa se posvetila drugim področjem v svojem življenju.

Ob polnoči je Rihanna predstavila nov singel Lift Me Up, svoj prvi solo glasbeni izdelek po letu 2016. Pesem je del soundtracka za Marvelov film Black Panther: Wakanda Forever, ki v naša kina prihaja 10. novembra. Pesem je posvečena preminulemu glavnemu igralcu Chadwicku Bosemanu, ki je avgusta 2020 umrl za posledicami raka v starosti 43.

Pesem so v sodelovanju z Rihanno napisali Tems, Ludwig Göransson in direktor Ryan Coogler. Tems je o nastanku povedal, da je “želel napisati nekaj, kar prikazuje topel objem od vseh, ki sem jih izgubil v svojem življenju. Skušal sem si predstavljati, kako bi bilo, če bi jim lahko zapel in jim povedal, kako močno jih pogrešam.”

Rihanna je singel napovedala že v dnevih pred izdajo, točen datum pa sporočila včeraj. V sredo sta se s fantom A$AP Rockyem pojavila tudi na premieri filma Black Panther: Wakanda Forever, in sicer prvič po rojstvu sina v maju.

Pesem Lift Me Up je težko pričakovan solo singel pevke, ki je zadnja leta posvetila svoji kozmetični liniji Fenty Beauty. Leta 2020 in 2017 smo jo sicer lahko slišali zapeti na pesmi skupine PARTYNEXTDOOR Believe It in na pesmi Lemon skupine N.E.R.D.

People
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button