Šport

Rokometni kino-večeri: srebrna kolajna iz domačega EP 2004

Na Rokometni zvezi Slovenije so poskrbeli, da bodo v času, ko je športno dogajanje povsem ohromljeno, na svoj račun prišli ljubitelji rokometa. Krovna organizacija bo na svoji prenovljeni Facebook strani v prihodnjih dneh in tednih pripravila "kino-večere" in obujala spomine na srebrno kolajno z domačega evropskega prvenstva 2004.

Drevi ob 20. uri bodo na Facebook strani RZS predvajali tekmo med Slovenijo in Islandijo. V naslednjih dneh pa še preostalih sedem tekem z zaključnega turnirja stare celine. Pred 16 leti smo v Ljubljani, Celju, Velenju in Kopru gostili Evropsko rokometno prvenstvo.

Slovenija je na Evropskem rokometnem prvenstvu 2004 dobila srebrno kolajno.

V soboto, 18. aprila, bodo ljubitelji rokometa obujali spomine na tekmo s Češko. V ponedeljek, 20. aprila, pa na tekmo z Madžarsko. Nato bodo predvajali tekme v drugem delu tekmovanja. V sredo, 22. aprila tekmo s Srbijo in Črno goro, v petek 24. aprila, z Nemčijo, dan kasneje pa še s Francijo.

Polfinalna tekma s Hrvaško bo na sporedu v ponedeljek, 27. aprila, finalna z Nemčijo pa v sredo, 29. aprila. Vse tekme bodo predvajali ob 20. uri.

 

STA
Terranova85 pri de.wikipedia / Public domain
ikona snemalec Official EHF EURO Channel

Sorodni članki

Back to top button