Priložnosti

Se želiš boriti proti krivicam? Pridruži se programu D.E.M.O.

Si že kdaj čutil breme svetovnih problemov na svojih ramenih? Sanjaš o boljši prihodnosti, vendar se počutiš preveč nemočno, da bi to uresničil? Čas je, da se aktiviraš in postaneš sprememba tudi ti.

Krivice so vsepovsod okrog nas. A pri organizaciji European Alternatives se nočejo vdati. Verjamejo, da se spremembe začnejo z vsakim izmed nas. Zato te vabijo, da se pridružiš programu “D.E.M.O.” in postaneš eden izmed 50, ki bodo oblikovali Evropo jutrišnjega dne.

Skupaj se boste naučili znanja in veščin, ki so potrebna za boj za pravice tistih, ki jih najbolj potrebujejo. Izobraževali boste sebe in svoje skupnosti. S programom “D.E.M.O.” boste prevzeli akcijo, organizatorji pa bodo podprli vse do konca.

Program “D.E.M.O.” je več kot le izobraževanje – to je gibanje za boj proti skrajnemu popolizmu in ponovno gradnjo demokracije v Evropi, v kateri želite živeti. Z vključitvijo v skupnost državljanov, aktivistov in aktivistk iz vse Evrope se boste lahko povezali z ljudmi, ki si prizadevajo za ustvarjanje pozitivnih sprememb. Skupaj boste raziskovali nove načine spodbujanja iskrenosti, vodenja, samozavedanja, enakosti in raznolikosti v naših skupnostih.

V obdobju 12 mesecev boš prejel strokovno usposabljanje in mentorstvo, da razviješ svoje vodstvene, tehnične in teoretične spretnosti. In najboljše od vsega? Imel boš priložnost, da te spretnosti uporabiš v praksi z izvedbo dveh dejavnosti v svoji državi

Kaj pričakujejo?

Da se jim pridružiš in se zavežeš k sodelovanju na dveh treningih v živo v Bolgariji in na Slovaškem ter spletnih usposabljanjih. European Alterniteve bodo krile stroške za prevoz, dnevnice in namestitev za oba osebna treninga!

Prvi dve spletni usposabljanji bosta potekali med septembrom in oktobrom, tretje pa januarja. Trening v Bolgariji je načrtovan novembra 2023, na Slovaškem pa februarja 2024.

Prijave so možne do 30. junija 2023 na tej povezavi.

Kandidati, uvrščeni na ožji seznam, bodo povabljeni na spletni intervjuju do konca julija. Tvoje sodelovanje v projektu se bo upoštevalo kot uradna prostovoljska izkušnja in prejel boš potrdilo za svoj čas in predanost.

Več informacij o programu in vsebini si lahko prebereš tukaj.

European Alternatives
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button