Delo

Sindikat Mladi plus vabi na posvetovanje za mlade brezposelne

Kar 62 odstotkov mladih brezposelnih, prijavljenih na zavodu za zaposlovanje, ne pozna ukrepov aktivne politike zaposlovanja, ki so za brezposelne ključnega pomena. Si med njimi tudi ti?

Sindikat Mladi plus vse mlade brezposelne vabi, da z njimi delite svojo izkušnjo brezposelnosti. Pridružite se jim lahko na posvetovanju, ni sicer v četrtek, 10. septembra 2020, ob 13:00. Pripravili ga bodo na v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani.

Gre za prvo od posvetovanj, ki jih bodo izvedli po vsej Sloveniji. Na posvetovanju bo mogoče izvedeti vse o pravicah brezposelnih, o programih aktivne politike zaposlovanja in Jamstva za mlade. Prav tako bo možno podati svoje mnenje o omenjenih temah in predstaviti lastno izkušnjo brezposelnosti. Tvoja zgodba pa bo eden od kamenčkov v mozaiku, ki jim bo pomagal vplivati na spremembe politike zaposlovanja in programov za brezposelne.

Posvetovanje bodo izvedli v sklopu projekta Delam, nimam za burek, ki ga financira program Erasmus+. Več o rezultatih spletne ankete projekta, iz katere je zgornji podatek, pa lahko izveste tukaj.

Zaradi zagotavljanja primernih ukrepov ob izbruhu novega koronavirusa vas vljudno naprošajo, da se na dogodek prijavite prek spletnega obrazca.

 

Sindikat Mladi Plus
Pixabay

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button