Priložnosti

Time to Move – z majico do potovanja po Evropi

Eden od dogodkov, ki jih Eurodesk organizira po vsej Evropi, da bi spodbudil in predstavil možnost mobilnosti mladih, je tudi kampanja Time to Move.

Eurodesk v okviru natečaja Time to Move T-shirt Contest 2019 vabi mlade od 13 do 30 leta, da se pridružite natečaju in oblikujete tematsko majico “Time to Move”. Majica mora čim bolje predstavljati duh kampanje. Nato jo deli Eurodeskom in osvoji nagrado, ki ti bo omogočila potovanje po Evropi.

Glavna nagrada je vozovnica Iterrail Global Pass, s katero boš lako 7 dni potoval po Evropi.

Kako sodeluješ?

Na majico nariši svojo vizualizacijo na temo “Time to move”. Izbereš lahko katerokoli tehniko, za katero meniš, da bi bila dobro videti na majici. Fotografiraj, ustvari digitalno ilustracijo, nariši na roko ali uporabi besedilo – tekmuješ lahko na kakršenkoli način.

Pri oddaji navedi nekaj osnovnih podatkov o sebi, naloži svojo kreacijo kot sliko in dopiši svoj e-naslov.

Nagrade?

Zmagovalci prvih mest v obeh kategorijah (od 13-20 in od 20-30 let) prejmejo Interrail Global Pass vozovico, ki jo bo mogoče uporabljati 7 dni v roku enega meseca.

Zmagovalec javnega glasovanja bo prejel potovalno torbo Eastpak, pet tekmovalcev z izjemnimi kreacijami ps bo prejelo nahrbtnik Eastpak.

Natečaj je odprt do 31. oktobra, do takrat lahko oddaš svojo kreacijo ali glasuješ za najljubšo.

 

 mlad.si
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button