Kulsko

V Rusiji uvedli disciplinski postopek zaradi letenja v obliki penisa

Ruska nizkocenovna letalska družba Pobeda je uvedla disciplinski postopek zoper zaposlene, ki so izvedli nevaren letalski manever. Pilota sta namreč v solidarnosti z nogometašem, ki je vpleten v spolni škandal, z letalom na radarski sliki izrisala penis, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Po nevarnem in nedovoljenem manevru 11. novembra na letu iz Moskve v Jekaterinburg s sto potniki na krovu je Pobeda odpustila namestnika direktorja in izdala opozorilo generalnemu direktorju.

Pilota sta v akciji videla solidarnostno potezo z ruskim nogometašem Artemom Dzjubo. Novembra so mu namreč prepovedali udeležbo na reprezentančnih tekmah, ker je na družbenih omrežij zaokrožil posnetek, kako se samozadovoljuje.

Nogometaš se je opravičil, v reprezentanci pa se morajo še odločiti, ali se bo lahko marca vrnil na zelenice. Primer je sprožil javno debato o samozadovoljevanju v Rusiji. Veliko slavnih je glasno spregovorilo o tem in menilo, da je nekaj čisto normalnega. Celo nekateri predstavniki pravoslavne cerkve so javno simpatizirali s človeško potrebo.

 

 STA
Flightradar24Source:Supplied

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button