KulskoNovicePotovanje

V vročih poletnih dnevih se ohladi v Vodnem parku Radlje ob Dravi

Nedaleč od Maribora te čaka prijetna in naravna ohladitev pred vročino. Si že slišal za Vodni park Radlje ob Dravi? Preberi, kaj vse zamujaš.

V vročih poletnih dneh, ko pritisnejo visoke temperature, je osvežitev v vodi nujna. Prijetno rešitev za vroče poletne dni ponuja naravno plavalno jezero v Vodnem parku Radlje ob Dravi, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi.

Kaj je lepšega, kot zaplavati v sveži vodi med lokvanji, skočiti s pomola ali pa se predajati sončnim žarkom sredi zelene oaze, obkrožene z zelenico in prijetno naravno senčko dreves? Poskrbljeno je tudi za najmlajše in mlade po srcu, saj se lahko v vodo podate tudi po toboganu.

Dobre tričetrt ure od Maribora oddaljen Vodni park Radlje ob Dravi je odprt vsak dan, od ponedeljka do nedelje med 10.00 ter 20.00 uro, razen v primeru slabega vremena.

vodni park radlje ob dravi

Dobrodošli so vsi!

Kopališče je primerno tako za plavalce kot tudi neplavalce, za otroke, od najmanjših do največjih – skratka za vse, ki radi preživljajo čas v naravi. Poleg kopanja lahko namreč uživaš tudi v drugih dejavnostih na prostem.  Odigraš lahko set ali dva odbojke na mivki, se soočiš s strahom pred višino na višinski postaji tik ob vodnem parku ali pa na sveže pokošeni travi odigraš mini tekmo nogometa s prijatelji.

In kaj je lepšega, kot po napornem poležavanju in sproščanju nekaj dobrega prigrizniti in popiti? V Vodnem parku Radlje ob Dravi te vabijo tudi na teraso, kjer te čaka pester izbor jedi in pijače. Pa sladoleda, seveda, ki ga v vročih dneh nikakor ne sme manjkati.

vodni park radlje ob dravi

Pa da ne bo izgovor mrzla voda: trenutna temperatura vode v Vodnem parku Radlje je kar 25,5 °C!

Za vse ostale informacije lahko pokličeš na telefonsko številko 041 771 178, ali obiščeš njihovo spletno stran. Tam boš našel odgovore na vsa svoja vprašanja. Na njih pa lahko obreš tudi preko e-pošte: info@greenresort.si. Cenik najdeš tukaj.

Koroške novice
Arhiv Vodni Park Radlje ob Dravi

Sorodni članki

Back to top button