NoviceŠport

Fatalna ženska 2023 je postala olimpijka Gloria Kotnik

V Festivalni dvorani v Ljubljani so včeraj razglasili najbolj fatalno žensko leta 2023. Ta naziv je po mnenju bralk in bralcev revije Obrazi/Avenija dobila Gloria Kotnik, so sporočili iz medijske hiše Media 24.

Zmagovalko je na prireditvi, ki je potekala v znamenju pomladi in prebujanja, razglasila urednica revije Avenija Petra Kancler. Nazivo najbolj fatalna ženska 2023 je tako prejela športnica Gloria Kotnik. Gloria je deskarka na snegu, ki je leta 2022 osvojila bronasto medaljo na olimpijskih igrah in premierno zmago v svetovnem pokalu. Je štirikratna olimpijka in mama, letos pa se je uspešno vrnila na snežne strmine po krajši rehabilitaciji zaradi poškodbe kolena.

Po besedah Glorie Kotnik je fatalnost “zmagovita kombinacija privlačne energije, karizme in inteligence”. Sama se počuti najbolj fatalno, ko je zadovoljna s seboj in ji stvari, ki si jih zada, uspevajo. Takrat, je prepričana, oddaja najboljšo energijo, je sproščena, samozavestna in počuti se, da lahko premika gore, so v sporočilu za javnost še zapisali organizatorji izbora.

Za naziv femme fatale 2023 se je potegovalo osem Slovenk. To so poleg Glorie Kotnik še Ajda Mlakar, Petra Parovel, Nataša Naneva, Tara Zupančič, Neisha, Nives Orešnik in Nina Osenar Kontrec.

STA
Facebook Gloria Kotnik

Sorodni članki

Back to top button