Priložnosti

Vabi te tekmovanje za jeklene mostove De&Co v Istanbulu

Mednarodno tekmovanje Design & Construct International Steel Bridge Competition je ekskluzivna platforma za dodiplomske in podiplomske študente, ki so vešči tehničnih ali oblikovalskih disciplin, da uporabijo svoje spretnosti pri reševanju resničnih izzivov.

Študente bi radi povabili k sodelovanju na tem prestižnem tekmovanju, ki bo potekalo od 6. do 10. maja 2024 in jim bo ponudilo priložnost, da načrtujejo in gradijo jeklene mostove. Sodelovanje na takšnih tekmovanjih ne le spodbuja akademski razvoj študentov, temveč jim tudi povečuje dostop do široke mreže sponzorjev, pripravništev in drugih poklicnih priložnosti.

Poleg tega je tekmovanje za jeklene mostove De&Co, ki je eno največjih tekmovanj za jeklene mostove v Evropi, edinstvena izkušnja za študente, da izboljšajo svoje inženirske sposobnosti in se dokažejo na mednarodnem prizorišču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BÜYAP/IACES LC BOGAZICI (@buyap_)

Pomembni datumi, pravila in prijavni obrazec za natečaj so na voljo tukaj, prijave pa preko tega obrazca. Do 21. januarja 2024 je potrebno predložiti projekt. Za več informacij se lahko obrneš tudi na designconstruct2024@gmail.com.

KC UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button