Priložnosti

Vabi te že 16. Fanfara, letos pod naslovom KONT[RA]ST

Prihaja že 16. Fanfara, ki jo organizira Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije (ŠSDMS). Letos bo potekala v ponedeljek, 23. oktobra 2023, v Cankarjevem domu.

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije že 16. leto zapored organizira Fanfaro – največjo študentsko marketinško konferenco v Sloveniji. Letošnja tema Fanfare je KONT[RA]ST in povezuje dva svetova – človeka in naravo na eni strani ter tehnologijo in umetno inteligenco na drugi.

Vsem željnim novega marketinškega znanja konferenca ponuja razgiban in informativen program. Tudi letos boste lahko prisluhnili predavanjem znanih imen strokovnjakov iz sveta marketinga in širše ter izvedlli dve praktični delavnici v tednu konference.

Fanfarin oder bodo zavzeli izjemni domači govorci, med njimi dr. Mitja Pirc, dr. Dan Podjed, Tine Lugarič, Ana Mačič Kotnik ter Tamara Valenčič, priložnost pa boste imeli slišati tudi tuje predavatelje, saj se nam bosta pridružila Dean Udatny in Ivan Golubić iz Hrvaške.

Letošnja Fanfara vsem udeležencem omogoča prijavo na Speed dating – enkratno možnost, da z različnimi podjetji v kratkem razgovoru ustvarijo prvi stik in raziščejo potencialne možnosti za sodelovanje. Več informacij najdeš na dnu strani.

Vstopnice po early bird ceni le še do konca tega tedna!

Do konca tedna še izkoristi early bird cene vstopnic in si zagotovi svojo na tej strani. Izbiraš lahko med dvema vrstama vstopnice: basic in pro. Pro vstopnica ti omogoča še udeležbo na dveh praktičnih delavnicah, ki bosta potekali v tednu Fanfare.

Kaj še čakaš? Pridruži se največji študentski marketinški konferenci.

Fanfara
Fanfara

Sorodni članki

Back to top button