DeloPriložnosti

Imaš poslovno idejo in bivaš na Savinjskem? Prijavi se na PONI Savinjska

Projekt PONI Savinjska 2024 je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v štirih mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To se doseže skozi celostni program podjetniških usposabljanj, skozi mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihovih poslovnih idej. 

Posebnost projekta PONI Savinjska predstavlja zaposlitev udeležencev za čas trajanja programa na Razvojni agenciji Savinjske regije, kar udeležencem omogoča ne le finančno podporo pri razvoju njihovih poslovnih idej ampak tudi čas, ki ga lahko udeleženci namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot.

V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v Savinjski regiji, ter da so na dan pričetka vključitve osebe z nami zmožne podpisati pogodbo o zaposlitvi. Prijava poteka preko javnega poziva, objavljenega na spletni strani Razvojne agencije Savinjske regije.

Več informacij dobiš na povezavi. Ne izgubljaj časa, prijava na 1. razpis PONI Savinjska je možna samo še do 16. januarja 2024.

Mlad.si
RASR

Sorodni članki

Back to top button