Šport

Wakeboarding Državno univerzitetno prvenstvo

Tudi letos bo Slovenska univerzitetna športna zveza priredila Državno univerzitetno prvenstvo (DUP) v wakeboardingu. Prijavi se in se 28. septembra z drugimi študentskimi tekmovalci pomeri v Wakeparku Dooplek.

Po lanski uspešni izvedbi državnega univerzitetnega prvenstva v wakeboardingu Slovenska univerzitetna športa zveza tudi letos sodeluje z Wakepark Dooplek, kjer bo drugo leto zapored tekmovanje v deskanju na vodi z ovirami.

Si študent ali zaposlen na visokošolskih ali višješolskih zavodih? Prijavi se!

Tekmovanje bo v Zgornjem Dupleku, v soboto 28. septembra 2019, s pričetkom ob 11:00, potekalo pa bo v štirih kategorijah: med študenti in zaposlenimi, v moški in ženski kategoriji.

Prijave se zbirajo preko prijavnega obrazca. Rok za prijavo je 25. september 2019, do 24:00.

Tekmuje se v disciplini BASE LINE po pravilih IWWF. Obvezna oprema, ki jo mora imeti vsak tekmovalec, je zaščitni jopič, čelada in wakeboard.

Prijavnina 35 evrov vključuje:

  • prijavnino na tekmovanje,
  • paket dobrodošliceza vsakega udeleženca,
  • dnevno karto za wakeboarding (koriščenje možno od 8 ure naprej),
  • hrano za vsakega udeleženca,
  • tekmovalno majico.

Pravico nastopa imajo študenti s statusom v študijskem letu 2018/2019 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji in tujini (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze) in diplomanti višješolskih in visokošolskih študijskih programov, ki so ali bodo diplomirali od 1. januarja 2019 do 28. septembra 2019.

Tekmujejo lahko tudi zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih (za zaposlitev šteje redno delovno razmerje za določen ali nedoločen čas).

Postani wakeboarding državni univerzitetni prvak.

Pred tekmovanjem so udeleženci študenti dolžni predložiti dokazilo o statusu študenta v študijskem letu 2018/2019.

Najboljši se bodo uvrstili na svetovno univerzitetno prvenstvo

Udeleženci tekmovanja se borijo za naslov državnega univerzitetnega prvaka v wakeboardingu za študijsko leto 2018/2019. Tekmovanje šteje tudi kot kvalifikacije za udeležbo na Svetovnem univerzitetnem prvenstvu v wakeboardingu, ki bo potekalo drugo leto v Dnipru v Ukrajini.

 

 SUSA
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button