Izobraževanje

Začenja se uvajalni teden Univerze v Mariboru

Bodoči bruci boste ta teden na Univerzi v Mariboru (UM) prejeli kar nekaj informacij, ki so pomembne za študij in obštudijske dejavnosti, hkrati pa te bodo bolje seznanili z okoljem, v katerega vstopaš.

Če si že zastavljaš vprašanja, v katerih prostorih bo potekal tvoj študij, kje boš​ lahko iskal študijsko gradivo, kje bo najlaže poiskati bodoče profesorje, tutorja študenta, strokovnega delavca v referatu in še koga, ki ti bo priskočil na pomoč, če te zanima, kaj vse boš lahko organizirano počel po urah v predavalnici, potem je uvajalni teden za bruce in brucke kot nalašč zate.

UM in posamezne fakultete zate pripravljajo uvajalni teden, kjer boš spoznal, kako bo potekal študij.

UM namreč med 23. in 27. septembrom 2019 kot že nekaj let doslej organizira uvajalni teden UM. Ta teden se bodo na rektoratu UM in njenih članicah za bodoče študente zvrstile številne aktivnosti. Natančen program vseh aktivnosti v okviru letošnjega uvajalnega tedna je objavljen na spletni strani.

Program za bruce pripravljajo tudi posamezne fakultete, ki bodo svojim bodočim študentom predstavile delovanje fakultete in način dela med študijem.

V četrtek, 26. septembra, bodo potekale aktivnosti na rektoratu UM na Slomškovem trgu 15. Med drugim bo ob 12. uri nastopil tudi stand-up komik in diplomirani kemijski inženir Aleš Novak z monologom Diplomirajte! To staršem veliko pomeni.

 

 UM
 arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button