Kulsko

EU projekt, moja zgodba

Zapri oči in razmisli, katera je tvoja najljubša evropska prestolnica …

Sedaj se razglej okoli sebe, poišči s strani EU sofinanciran projekt, o njem posnemi kratko zgodbo … in z nekaj sreče lahko dobiš dve letalski karti za svojo najljubšo EU destinacijo ali pa GoPro kamero, s katero boš lahko posnel svoje naslednje potovanje.

 

Kako do nagrade?

Prijavi se z videom v dolžini do 90 sekund, ki prikazuje projekt, osebo ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada. Iz videoposnetka mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (npr. omenjeno preko govora, s podnapisom, prikazom EU table ali kako drugače).

Posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p objavi na enem od svojih kanalov (Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno) in nam pošlji povezavo prek spodnjega obrazca do 25. novembra 2018.

Če bo video vključeval besedilo, mora biti v slovenskem jeziku (lahko tudi s podnapisi v slovenskem ali angleškem jeziku).

Natečaj je odprt za vse državljane Evropske unije, ki so stari 18 let in več.

Podrobnosti s pogoji sodelovanja v priponki.

 

Nagrade

Podelili bodo letalsko karto za dve osebi v eno od prestolnic EU, GoPro kamero in nekaj praktičnih nagrad.

Letalski karti bodo podelili zmagovalcu spletnega glasovanja, ki bo na spletni strani www.eu-skladi.si po koncu oddaje videov do 10. decembra 2018.

GoPro kamero bodo podelili na podlagali izbora najboljšega posnetka, ki ga bo opravila strokovna komisija.

Praktične nagrade bodo podelili na podlagi glasovanja članov neformalne kohezijske mreže, ki je sestavljena iz komunikatorjev s področja evropske kohezijske politike.

 

Zmagovalci bodo znani 12. decembra 2018.

Več informacij in prijavnico najdeš tukaj.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGEU skladi
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780EU skladi

Sorodni članki

Back to top button