Priložnosti

ZPM Maribor vabi nove vzgojitelje za letovanja in prostovoljce za delavnice

ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno–rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev.

ZPM Maribor k sodelovanju vabi:

  1. Prostovoljce, spremljevalce na letovanjih vzgojitelje in športno-rekreativne vzgojitelje, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju na morju, v VIRC Poreč, ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju. Več informacij lahko najdeš tukaj.
  1. Prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), v programih, ki jih izvajamo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami. Pridružite se nam lahko pri ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah in okoljevarstvenih vsebinah. Ostale informacije pa na tej povezavi.

Vabijo prostovoljce ne glede na njihovo strokovno usmerjenost, status ali spol. Pomembno je, da izpolnjujejo navedene pogoje v razpisu in da so pripravljeni nekaj svojega prostega časa nameniti počitniškemu prostemu času otrok.

zpm maribor letovanje

Informacije, razpisa in prijavnici so objavljeni na tej spletni povezavi, utrinke in druge informacije pa najdeš tudi na njihovem Facebook in Instagram profilu. Obiščeš lahko tudi spletno stran ali pišeš na enega izmed e-naslovov: referatzpm@zpm-mb.si, info.dum@zpm-mb.si

Rok za prijavo je 11. april 2023.

ZPM Maribor
ZPM Maribor

Sorodni članki

Back to top button