KulturaPriložnosti

Zmešaj različna področja in postani mentor intermedijskih delavnic

Te zanimajo tematike kot so umetnost, tehnologija, izdelovanje novih prototipov, pretvarjanje idej v realnost, 3D tisk in raziskovanje mešanja različnih področij? Rad/a eksperimentiraš in te zanima področje DIY (do it yourself) ali pa ga želiš šele spoznati? Rad predajaš in izmenjuješ znanje?

Potem te MKC Maribor vabi k usposabljanju za bodoče mentorje in mentorice. Pričakuješ lahko sodelovanje s strokovnjaki, možnost razvoja lastnih idej, timsko delo ter ustvarjanje na presečišču znanosti in umetnosti. Ponujamo ti priložnost vključitve v našo mrežo, kjer hekamo napredne tehnologije.

Kdo?

Vsi, ki bi svojo energijo radi posredovali mladim in znanja željnim, ne glede izobrazbo in starost. Umetniki, umetnice, matematičarji, matematičarke, navdušenci in navdušenke nad tehnologijo, raziskovalke in raziskovalci, pedagoginje in pedagogi, študentje, študentke, dijaki, dijakinje.

Kako?

Usposabljanje bo izvajala ekipa, ki skrbi za razvoj in izvedbo delavnic v Kulturnem inkubtorju – mariborskemu vozlišču projekta konS.

Izobraževanje poteka v okviru projekta #konS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost v šestih slovenskih mestih: v Ljubljani, Velenju, Celju, Novem mestu, Mariboru in Novi Gorici.

Kdaj in kje?

Prvič se lahko srečamo na intro delavnici Jedkanja vezij v sredo, 2. marca ob 17.00 v Kulturnem inkubatorju na Koroški cesti 18, sicer pa se usposabljanje prične 9. marca. Prijaviš se lahko tukaj.

MKC Maribor
MKC Maribor

Sorodni članki

Back to top button