Kulsko

17 let po propadli zaroki sta se poročila Jennifer Lopez in Ben Affleck

V Las Vegasu v ameriški zvezni državi Nevada sta se v nedeljo 17 let po tem, ko sta razdrla prvo zaroko, v eni od znamenitih poročnih kapelic brez velikega pompa poročila filmski igralec Ben Affleck ter pevka in filmska igralka Jennifer Lopez.

“Naredila sva to. Ljubezen je čudovita. Ljubezen je prijazna. In izkazalo se je, da je najina ljubezen potrpežljiva,” je v svojem newsletterju J Lo zapisala igralka in se podpisala kot Jennifer Lynn Affleck. Jennifer Lopez in Ben Affleck sta v Las Vegas poletela v soboto. Postavila sta se v vrsto za poročno dovoljenje in se poročila v nedeljo zgodaj zjutraj v znameniti kapelici A Little White Wedding Chapel. Kapelica se ponaša s porokami v avtomobilih skozi “predor ljubezni”.

“Za nama sta se za roke držala dva moška. Pred nama mlad par, ki se je na drugi rojstni dan svoje hčerke tri ure vozil iz Victorvilla. Vsi smo si želeli isto – da nas svet prepozna kot partnerje in da svetu pokažemo svojo ljubezen skozi starodavni in univerzalni simbol zakona.”

“Z najboljšimi pričami, ki bi si jih lahko zamislila, obleko iz starega filma in jakno iz Benove omare sva v majhni kapeli prebrala svoje zaobljube in si izmenjala prstane, ki jih bova nosila do konca najinih življenj,” je Jennifer Lopez še zapisala v svojih novičkah.

Oba sta ljubljenca ameriških in svetovnih tabloidov, ki si bodo sedaj dali še več duška, potem ko je igralka svojim oboževalcem potrdila poroko. Že aprila je sporočila, da sta z Affleckom uradno zaročena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pred 17 leti si prstanov nista izmenjala

52-letni Affleck in 49-letna Lopezova sta bila par ob prehodu v 21. stoletje in tabloidi so jima nadeli vzdevek Bennifer. Leta 2003 sta skupaj nastopila v filmski polomiji Gigli in leta 2004 v filmu Jersey Girl. Poroka, načrtovana za leto 2003, je bila preložena, leta 2004 pa sta sporočila, da sta se razšla.

Affleck se je leta 2005 poročilo z igralko Jennifer Garner, s katero imata tri otroke. Ločila sta se leta 2018. Lopezova je bila že trikrat poročena, med drugim s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim imata dvojčka.

STA
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button