KulturaNoviceZabava

2023 prihaja animirana akcijska komedija Super brata Mario film

Prihodnje leto v kinematografe prihaja animirani film z naslovom Super brata Mario film, ki temelji na Nintendovi franšizi video iger Mario.

Animirano akcijsko komedijo Super brata Mario film je produciral studio Illumination v sodelovanju z Nintendom, distribuira ga studio Universal Pictures. Na režiserski stolček sta sedla Aaron Horvath in Michael Jelenic, scenarij pa je napisal Matthew Fogel. Film sta producirala ustanovitelj in izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri in Shigeru Miyamoto iz Nintenda.

Slavnemu vodovodarju Mariu je svoj glas posodil igralec Chris Pratt, Anya Taylor-Joy je princesa Peach. Charlie Day je Luigi, Jack Black kot Bowser, Keegan-Michael Key je Toad, Seth Rogen je Donkey Kong, Fred Armisen je Cranky Kong, Kevin Michael Richardson je Kamek in Sebastian Maniscalco je Spike. 

Na voljo je že napovednik animirana akcijska komedija Super brata Mario film pa na redni spored v kinematografe prihaja 6. aprila 2023.

Vodovodar po imenu Mario s svojim bratom Luigijem potuje skozi podzemni labirint in poskuša rešiti ujeto princeso. Gre za celovečerno filmsko priredbo priljubljene video igre, po japonskem animiranem filmu Super Mario Bros.: The Great Mission to Rescue Princess Peach!  1986) in ameriškem igranem filmu Super Mario Bros. (1993).

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button