Glasba

Alo!Stari predstavlja komad Star

Band Alo!Stari, ki ga sestavljajo Tine Matjašič na vokalu, Matic Mlakar in Jernej Metež na kitari, Matej Kosmačin na Basu in Tomaž Medvar na bobnih, je na mariborsko sceno vstopil s komadom Nea Vem Kam in že takrat navdušil. Tokrat se fantje predstavljajo s svojo drugo avtorsko skladbo z naslovom Star.

Mladi Mariborčani Alo!Stari na sceno prinašajo svež komad Star.

Glasba in tekst za pesem sta nastala pod roko vokalista Tineta Matjašiča, fantje pa so izdali tudi videospot. Komad govori o minljivosti življenja in kako hitro se človek začne počutiti star, najboljše pa ga s svojimi besedami opišejo fantje sami:

“Baje gre žvljenje nekak tak: Prilezeš “vun”. Prvič vdihneš. Spomniš se tak nea nič ampak to je začetek ene nore pustolovščine.

Faza 2 – Brezskrbno otroštvo. Takrat se še ne zavedaš kaj te čaka. Potem pridejo prvi šolski dnevi in posledično prvi vzponi in padci.

Kr naenkrat si teenager. Začenjaš razmišljat s svojo glavo. Ampak te pere. Konkretno.
Potem končaš srednjo. Tu nekje te prvič stisne. Nisem več teenager – O.o. Pol pa dvajseta. Sej je ful fajn, niaš kaj, ampak minejo pa neverjetno hitro. 25 rojstni dan. De facto si odrasel, ti pa niaš zrihtano še nič. Tu te stisne drugič … Shit, jaz sn star! Pa nekak še počasi lezeš do tridesetke. Pol pa se zgodi …

BAM! Reality check. Po vseh standardih bi mogo met že svojo familijo, stanovanje, avto na kredit, vrei šiht pa … pa … nekak ni čist tak … Tu te pa stisne tretjič. Pi*** sn že star!

No evo, o tem govori novi štikl.”

 

Alo!Stari
 Alo!Stari
ikona snemalec Alo!Stari

Sorodni članki

Back to top button