Tehnologija

Danes je v Sloveniji pričela delovati platforma Disney+

V Sloveniji danes začenja delovati platforma Disney+, pretočna storitev družbe The Walt Disney Company z več kot kot 900 filmi, več kot 600 serijami ter številnimi izvirnimi filmi Disneyja, Pixarja, Marvela, National Geographica in drugih. Gledalci bodo med drugim imeli na voljo vso vsebino franšize Vojna zvezd.

Storitev za 7,99 evra na mesec ponuja zabavo za vse starosti. Na njej so tako izvirniki, priljubljene klasike in najnovejše filmske uspešnice kot Disneyjeva zbirka televizijskih vsebin. Vsako leto bo v Disney+ dodanih več kot 100 novih filmov, serij in oddaj z najnovejšimi filmi neposredno iz kinematografov. Slovenski podnapisi zaenkrat niso predvideni.

Oboževalci superjunakov bodo imeli dostop do več kot 55 filmov studia Marvel, vključno s filmi Shang-Chi in legenda o desetih prstanih, Večni, Maščevalci: Zaključek in Stotnica Marvel.

Iz nabora Disneyjevih in Pixarjevih filmov bodo na Disney+ voljo franšiza Svet igrač, z oskarjem nagrajeni filmi Duša, Luka in Encanto: Naš čarobni svet. Naročniki si bodo lahko ogledali tudi dela Ledenega kraljestva ter film Kruela z Emmo Stone v glavni vlogi in Križarjenje skozi džunglo.

Ob dokumentarnih filmih, kot sta The Rescue in Free Solo, pa si bo mogoče ogledati tudi serije National Geographica. Kot sta npr. Svet po Jeffu Goldblum in Gordon Ramsay: Uncharted.

Storitev je na voljo v številnih mobilnih in povezanih televizijskih napravah, so še sporočili iz Disney+ Slovenija.

STA
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button