Tehnologija

10 tipov Leauge of Legends igralcev, ki jih boš srečal med igro

Glede na visoko število igralcev Leauge of Legends (LoL) bi bilo čudno, da se bi srečal z istimi ljudmi, a občutek, da poznaš svoje soigralce, je vedno prisoten. To je posledica tipov igralcev, ki jih srečaš v svoji Leauge of Legends karieri.

Tihi vitez

Redko viden, a zelo cenjen. Tihi vitez redko pinga ali se dere po chatu, a to ne pomeni, da ni prisoten. Namesto, da svoja dejanja napove, jih izvede, še preden sam pomisliš, kaj bi bilo potrebno narediti. Vedno je na mestu, kjer je potreben in igranje z njim je pravi užitek.

Če prepoznaš 9 tipov, v 10 kategorijo Leauge of Legends igralca verjetno spadaš sam.

Keyboard Warrior

Neverjetno je, kako lahko nekateri igralci najdejo čas za igro, medtem ko v chatu spišejo cele romane. V lastni ekipi: nadležen igralec, ki nosi znanje celotnega sveta; v nasprotni ekipi: naslednji citat se bo zgodil pred gankom.

Jezni Peter

Čeprav z njim ne chatas preko voice chata, v sebi lahko čutiš njegov glas jeze, ki te obtožuje kill stealov ali pa pomanjkanja požrtvovalnosti za njegovo slavo. Od tebe pričakujejo popolno podporo, tudi v primeru, ko ti igraš ADC-ja in on supporta.

Profesionalni Twitch gledalec

Čeprav ima njegov account samo 40 ur, je on videl že vse, kar igra premore. Strategije najvišjega ranga niso nič nepričakovanega pri takem igralcu, zato pričakuj, da boš na začetku igre verjetno moral zamenjati lane. Če nisi prepričan, ali si srečal profesionalnega Twitch gledalca, preveri, ali je njegov nabor predmetov nepričakovan in posvetilo se ti bo.

Pesimistični jasnovidec

Jasnovidec ti bo že pred samo igro razkril rezultat, razložil zakaj nekateri igralci v ekipi niso dovolj dobri in kako je ozvezdje že napovedalo razplet igre. Nikoli ne razkrije dobre novice, ampak vsaj veš kaj lahko pričakuješ.

Nesrečni Diamond

Pojem “nesrečni” se nanaša tudi na druge range. Igralec se je po čudnem naključju znašel v nižjem rangu, kot pa si v resnici zasluži. Tega se kmalu zaveš tudi sam, saj te bo igralec vsaj 2-krat na vsakih 5 minut obvestil o tem.

Otrok

Ni skrivnost, da se z ešportom spogledujejo tudi mlajše generacije. V naslednjih dveh matchih boš verjetno srečal vsaj enega otroka, če slučajno sam ne spadaš v to kategorijo. V ključnih trenutkih bodo pokazali dominanco, a drugače si verjetno na enakem nivoju.

Neposredni potomec vojnega heroja

Pomembnost odličnega shotcallerja je znana med vsemi igralci. Izbira med Turretom ali Dragonom je včasih težka in še dobro, da imamo sposobne igralce, ki to odločitev lahko sprejmejo sami. Rojeni so kot poveljniki in vedno poskrbijo, da ekipa da vse od sebe. S svojimi ukazi vodijo ekipo do zmage in kot pridni vojaki jim sledimo ter se ne sprašujemo, ali nas vodijo v poraz ali slavo.

Nedonošenček

Vsi smo bili v tej fazi, nekateri pa je nikoli niso zapustili. Nedonošenčka verjetno najdemo na napačni strani reke, tako da se pripravi na pinganje in podajanje navodil. V bitko so se verjetno podali z vnaprej narejeno skupino, tako da ni čisto samo tvoja odgovornost.

Meta pionir

ELO je samo številka in inovacije so več kot samo to. Današnji geniji niso prilezli do svojega statusa s sledenjem pravilom. Zato se nikar ne začudi, ko boš v igri srečal razgledanega pionirja, ki neprestano išče nove trende. Če bo soigralec na Aniviji naredil Infinity Edge ali pa pri Renektonu kupil 5 Archangel’s Staffov, mu pokaži spoštovanje, ki si ga zasluži. Priča si rojstvu same kreativnosti.

Leauge of Legends ni igra po tvojem okusu? Preveri druge igre, ki so aktualne to poletje.

 

ikona pisec Red Bull
ikona fotograf Pavel Sukhorukov / Red Bull Content Pool

Sorodni članki

Back to top button