KulskoTehnologija

Konec Tinderja, prihaja Facebook Dating

Prihaja posebna Facebookova storitev za zmenke

Spletni velikan Facebook bo začel preizkušati storitev za spletne zmenke. Ta bo njegovim uporabnikom omogočala oblikovanje ločenega profila za zmenke, ki ne bo viden osebam s seznama prijateljev na običajnem profilu.

Facebook se je aplikacijo najprej odločil testirati v Kolumbiji zaradi priljubljenosti, ki jo med tamkajšnjimi prebivalci uživajo spletne strani za zmenke in uporaba družbenih omrežij v ta namen.

Storitev, imenovana Facebook Dating, bo preprečevala, da bi se na seznamu potencialnih življenjskih sopotnikov znašli prijatelji ali družinski člani, uporabniki pa bodo lahko posameznike tudi blokirali.

Facebookova novost bo namenjena predvsem klepetu; tako prek nje denimo ne bo mogoče pošiljati fotografij, videov ali spletnih povezav. »Menimo, da naša nova storitev predstavlja odlično priložnost, da ljudje prek Facebooka vzpostavijo pomembne odnose,« je povedal vodja oblikovanja storitve Nathan Sharp.

Še bolj optimističen je bil prvi mož Facebooka Mark Zuckerberg, ki je izrazil prepričanje v uspeh storitve. »Ustvarjala bo resnične, dolgotrajne odnose in ne le kratkotrajne romance,« je dejal.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGSTA
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Facebook

Sorodni članki

Back to top button