Kultura

Fear the Walking Dead serija na AMC-ju se zaključuje

Priljubljena serija Fear The Walking Dead, ki je nastala kot spin-off serije The Walking Dead, se zaključuje. Od avgusta 2015, ko je bila premierno predvajana, so si lahko gledalci ogledali več kot 100 epizod.

Zadnje epizode osme, zaključne sezone Fear the Walking Dead bomo lahko na kanalu AMC od 23. oktobra dalje gledali vsak ponedeljek ob 3. uri, s ponovitvijo isti dan ob 22. uri. Serija se bo zaključila v ponedeljek, 20. novembra, z zadnjima dvema epizodama, ki bosta predvajani ena za drugo.

Zdaj, ko je Shrike (Maya) izgubila svoj vpliv, si Madison (Kim Dickens) prizadeva, da bi skrivnostni otok PADRE spremenila v varno zatočišče, kar naj bi bil že od vsega začetka. Toda ko Madison govori o skrivnostnem otoku PADRE po radiu, pritegne neželeno pozornost in postane tarča ter ponovno spravi PADRE v nevarnost. Tako se pojavi vprašanje, ali si naši junaki sploh zaslužijo ohraniti svoje varno zavetje.

Glavna prelomnica za preživele pa sploh ni reševanje otoka PADRE, kot je videti sprva. Prisiljeni bodo namreč izbirati med dobrim in zlim. Kaj bodo izbrali?

V seriji Fear the Walking Dead igrajo Lennie James, Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman in Rubén Blades. Izvršni producent je Scott M. Gimple, “showrunner-ji” pa Andrew Chambliss in Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, Michael Satrazemis in David Alpert. Serijo je producirala produkcijska hiša AMC Studios.

IPPR / PK
AMC

Sorodni članki

Back to top button