Kultura

Filmsko poletje: kaj nas čaka?

Poletje prinaša odlične filme, ki jih ne smeš zamuditi

Tudi letošnje filmsko poletje bo prineslo premiere, ki jih ne smeš zamuditi. Da pa se boš lahko odločil, kaj si ogledati, preveri seznami »must-see« filmov.

Maščevalci: Zaključek

Čeprav se film že nekaj časa vrti v kinih, ga vseeno ne smeš spregledati. Nadaljevanje sage o Marvelovih junakih podira vse rekorde in se počasi prebija na prvo mesto najbolj dobičkonosnih filmov v zgodovini. Ne glede na to, ali si sledil celotni zgodi Maščevalcev, Zaključek je »must-see« film že zaradi šal in memejov, ki nate prežijo na socialnih omrežjih. Studio Marvel pa bo julija izdal še film Spider-Man: Daleč od doma, ki si zasluži tvoj ogled.

Levji kralj

Verjetno najbolj pričakovana risanka tega filmskega poletja je zagotovo Levji kralj, ki je dobil moderno preobleko. Disneyeva klasika je navdušila že s trailerjem, zagotovo pa bo v ljubiteljih risank prebudila mnogo otroške nostalgije.

Bilo je nekoč v Hollywoodu

Deveti film Quentina Tarantina prinaša neverjetno igralsko zasedbo z Leonardom Di Capriem in Bradom Pittom na čelu ter odlično Margot Robbie. Film o igralcu in njegovem dvojniku bo za ljubitelje Tarantinovih filmov zagotovo poslastica filmskega poletja.

Možje v črnem: Globalna grožnja

Vračajo se Možje v črnem, ki predstavljajo četrto nadaljevanje sage Men in Black. Varovanje Zemlje se tokrat nadaljuje v Britanskem delu agencije, ki se mora soočiti z nevarno grožnjo iz svojih vrsti.

Hitri in drzni: Hobbs in Shaw

Po osmih filmih franšize Hitri in drzni na velika platna prihaja različica, kjer glavni vlogi prevzameta Dwayne Johnson in Jason Statham kot Luke Hobbs in Deckard Shaw. Za razliko od preostalih filmov se tokratni dogaja po celem svetu, vse od Los Angelesa do Londona.

Letošnje filmsko poletje bo izjemno zanimivo, zato poskrbi, da ne boš ničesar zamudil!

 Dostop.si / UK
 Unsplash

Urška Jakopin

Urednica

Sorodni članki

Back to top button