Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
PriložnostiTehnologijaZnanost

Formula Student te vabi k prijavi v prelomno sezono

Študentski projekt Formula Student – UNI MB Grand Prix Engineering išče nove člane. V ekipo vabijo vse študente, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje na področju elektrotehnike, mehatronike, programiranja, načrtovanja, 3D modeliranja, wordpressa, simulacij ...

Znanje prav vsakega študenta je v Formuli Student dobrodošlo. Predvsem pa letos, ko ekipa prehaja na nov, električen pogon in jih zato čaka prelomna sezona.

Naj bo to priložnost, da preizkusiš nekaj novega, nadgradiš znanje, spoznaš nove ljudi in skleneš nova prijateljstva. Prijaviš se lahko preko online prijavnice, organizirana pa bo tudi predstavitev v živo in ogled delavnice.

V primeru vprašanj lahko pišeš na e-naslov niko.tursic@student.um.si ali ekipo kontaktiraš preko družbenih omrežij Facebook (UNI Maribor Grand Prix Engineering) in Instagram (@unimbgpe). Več infromacij pa lahko najdeš tudi tukaj.

FERI
Arhiv DOSTOP.si

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button