Glasba

Globalna senzacija Kungs prihaja prvič v Slovenijo

Francoski DJ Kungs, ki navdušuje množice s svojimi tropskimi house ritmi in je nase opozoril z neverjetnim hitom ‘This Girl’, prihaja prvič v Slovenijo. DJ, ki je znan po svojih edinstvenih nastopih v živo in se pojavlja svetovno znanih festivalih, na Coachelli, Tomorrowlandu, ULTRA Miami, EDC, in mnogih drugih, bo zapeljal občinstvo na StellarBeat festivalu, ki letos vabi med 25. in 28. junijem ob akumulacijsko jezero v Rogozi.

Iz neznanega hita ‘This Girl’ napravil globalno senzacijo 

Prvič v Slovenijo prihaja Kungs, globalna senzacija, ki prinaša svoje edinstvene tropske house vibracije in svojo #1 uspešnico “This Girl”. Mladi francoski DJ je s svojimi neverjetnimi nastopi navdušil že na svetovno znanih festivalih. Govorimo o Coachelli, Tomorrowlandu, ULTRA Miami, EDC in mnogih drugih. Kungs se lahko pohvali s francosko nagrado za najboljšega francoskega DJ-ja, s katero je premagal Davida Guetto in DJ Snake-a. Nase pa je prvič opozoril z remiksom pesmi ‘This Girl’ in jo spremenil v globalno senzacijo. Original je last avstralskega banda ‘Cookin’ on 3 Burners’. Singel se je znašel na vrhovih glasbenih lestvic v kar 45-ih državah ter dosegel platinaste in diamantne naklade. V letu 2020 se videospot na YouTube-u ponaša z okoli 383 milijoni ogledov. Še vedno pa velja za pesem, ki se je ne gre naveličati. 

Letos se bo prvič predstavil pred Slovenskim občinstvom, ko bo na največjem elektronskem odru pri nas, s svojim edinstvenim zvokom, v vesolje popeljal obiskovalce StellarBeata na tretjo, finalno noč festivala, v soboto, 27. junija.

Kungs bo zadnjo noč festivala v družbi regionalnih in lokalnih DJ-jev

Na letošnji StellarBeat pustolovščini bo občinstvo na večih odrih na kozmično potovanje popeljalo več kot 50 dj-ev. Na finalno noč se bodo v Stellar Areni Kungsu pridružili še ruski DJ duo Matisse & Sladko in  talentirani Lorenzo, Marc Mare, BLVRRD, Defune in Polner.  

Elektronska pustolovščina se bo letos pričela že v četrtek, 25. junija, odpravo pa bosta vodila najpopularnejša DJ-ja na svetu, Dimitri Vegas & Like Mike. Drugo noč bo krmilo prevzel italijanski težkokategornik Benny Benassi, pridružili se jim bodo še VIZE, Mike Vale, PEZNT in Angemi ter številni drugi regionalni in lokalni DJ-ji. Kmalu pa prihaja tudi razkritje DJ-jev, ki bodo poskrbeli za hitrejše in temnejše techno ritme na Undetected odru. 

Organizatorji ostajajo pozitivni in upajo, da se bo trenutno stanje zaradi epidemije do junija izboljšalo in da bo festival lahko izpeljan. V kolikor se do takrat situacija ne bo pomirila, bo StellarBeat prestavljen na kasnejši termin, na konec poletja. Že kupljene vstopnice bodo veljale za poznejši termin, ker pa le-ta vsem ne bo ustrezal, se organizator zavezuje, da bo v celoti povrnil kupnino za že kupljene vstopnice.

 

 

 StellarBeat Music Festival
Shooting like Pablo
ikona snemalec StellarBeat Music Festival

Sorodni članki

Back to top button