Priložnosti

Golden Drum vabi mlade kreativce, da ustvarijo vizualno vabilo

Prijavi se na tekmovanje in se v ustvarjanju inovativnih vizualnih vabil pomeri s talenti iz vsega sveta!

29. mednarodni festival kreativnosti Zlati Boben oz. Golden Drum vabi, da se pridružiš edinstveni priložnosti in sodeluješ na mednarodnem tekmovanju »Mladih bobnarjev«, ki že več let ponosno podpira mlade kreativne talente, ki želijo raziskovati svet glasbe in umetnosti.

Letos imaš priložnost, da pokažeš svoje spretnosti bobnanja in se prvič doslej pomeriš s kolegi iz celega sveta. Tekmovanje je organizirano v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo in je posvečeno temi »Zmenek z mojstrovino« (A date with a masterpiece).

Čas je, da oblikuješ inovativno in navdihujoče vizualno vabilo, ki bo vzbudilo zanimanje za odkrivanje slovenske kulture in umetnosti. Več informacij o tekmovanju in prijavi najdeš tukaj.

Ekipa strokovnjakov bo nato skrbno preučila prispela dela, avtor najboljšega plakata ali serije plakatov pa bo prejel nagrado v višini 1.000 evrov ter izjemno priložnost za predstavitev svoje zmagovalne ideje na odru letošnjega festivala.

Čas za prijave je omejen, zato ne odlašaj! Prijava na tekmovanje znaša le 50 EUR + DDV, prijave pa organizatorji sprejemajo do 12. septembra 2023.

Golden Drum je mednarodni festival kreativnosti, ki že desetletja predstavlja enega najpomembnejših presečišč ustvarjalnih, marketinških in oglaševalskih profesionalnih skupnosti v evropskem oglaševalskem prostoru. Vsako leto se z inovativnimi idejami tekmovanje za prestižne nagrade dokazuje, da posebno kulturno in ekonomsko-politično okolje posameznikov in ekip pomembno odraža v njihovem izjemnem ustvarjalnem prispevku, ki ga ne samo priznavajo, temveč spoštujejo po vsem svetu.

Si pripravljen sprejeti izziv? Več informacij o tekmovanju za mlade bobnarje je na voljo tukaj.

Mlad.si
Mlad.si

Sorodni članki

Back to top button