Priložnosti

Največji hackaton živilske industrije z bogatimi nagradami

Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo (EIT) pripravlja t.i. Challenge Lab CEE, hackaton o aktualnih izzivih agroživilskega sektorja.

Pridružite se na maratonu oblikovanja inovacij v živilski industriji srednje in vzhodne Evrope imenovan Challenge Lab CEE. V času dogodka bodo udeleženci v multidisciplinarnih skupinah raziskovali aktualne izzive agroživilskega sektorja ter iskali koncept za produkt ali storitev, ki predstavlja rešitev za identificiran izziv. Pod vodstvom mentorjev in različnih uspešnih gostujočih strokovnjakov bodo skupine podrobneje spoznale metodo Design Thinking, ki jo sicer uporabljajo uspešna svetovna podjetja pri oblikovanju novih produktov.

Na zaključnem srečanju bodo skupine končno rešitev predstavile pred strokovno komisijo. Potegovale se bodo za bogate denarne nagrade v vrednosti 9.000 €.

Komu je namenjen hackaton Challenge Lab CEE?

Ambicioznim mladim osebam vpetim v agroživilski sektor z nekaj let ali nič izkušnjami. To so lahko študentje diplomskega, magistrskega ali doktorskega študija, raziskovalci, mladi zaposleni v podjetjih agroživilskega sektorja ali v podjetjih, ki se kakorkoli z njim povezuje (npr. marketing, grafično oblikovanje, izdelava embalaže…).

Prijave: do 15. julija, 2022

Več informacij najdeš tukaj.

ŠOS
ŠOS

Sorodni članki

Back to top button